ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Και χωρίς οπαδούς μας τους «έχουμε»!

Και χωρίς οπαδούς μας τους «έχουμε»!

5/1/2012 


Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Δόξα Δράμας, η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης δεν της επέτρεψε να διαθέσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό για το Κυριακάτικο ματς στο «Καυτανζόγλειο»!
ΟΠΑΔΟΙΟ λόγος της συγκεκριμένης απαγόρευσης δεν αφορά στη συμπεριφορά των «ερυθρόλευκων» οπαδών, που ως γνωστόν δεν έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στις έως τώρα μετακινήσεις τους στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά στο ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα παρευρεθούν στο γήπεδο και οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, όπως έχουν δηλώσει ήδη.
Για να αποφευχθούν λοιπόν πιθανές άσχημες καταστάσεις η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης προτίμησε να μην επιτρέψει τη διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους μας. Αυτό βέβαια συμφέρει αποκλειστικά τη Δόξα Δράμας, που δε θα επιθυμούσε την ισχυρή παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στον εντός έδρας αγώνα της, αλλά και πάλι η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τέτοια που είναι απίθανο οι πρωταθλητές να δυσκολευτούν στην κατάκτηση τριών ακόμα βαθμών.
Διαβάστε την ανακοίνωση:
«Από την Π.Α.Ε. «Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» ανακοινώνεται ότι τα εισιτήρια τα οποία έχουν εκδοθεί για τον αγώνα της Κυριακής 08/01/12 και ώρα 19.30΄ , μεταξύ της Π.Α.Ε. «Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» – Π.Α.Ε. «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» θα διατεθούν για να καλύψουν αποκλειστικά και μόνο τις ανάγκες των φίλων της ομάδας μας και των φίλων του ποδοσφαίρου που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν αυτό το εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι της Super League μεταξύ δυο ιστορικών ομάδων.
Μετά από απαγόρευση της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αφενός δεν θα δοθούν εισιτήρια στην Π.Α.Ε. «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» αφετέρου δεν προβλέπεται χώρος φιλοξενίας για τους τυχόν μεμονωμένους φιλάθλους του, στους οποίους θα απαγορευτεί η προσέγγιση προς το στάδιο.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Κυριακή 08/01/12 από τις 1 το μεσημέρι έως την λήξη του ημιχρόνου δηλαδή μέχρι τις 8.30 ΄ μ.μ. από τα εκδοτήρια επί της οδού Αγ. Δημητρίου.
Επίσης, σας γνωστοποιούμε ότι εισιτήρια του αγώνα διατίθενται στην Δράμα , από τα γραφεία της ομάδας και πρακτορεία ΠΡΟΠΟ της Δράμας».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου