ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Τα εισιτήρια με Ηρακλή

Τα εισιτήρια με Ηρακλή

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ηρακλή (7/1), καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη.
Το ντέρμπι Ολυμπιακός- Ηρακλής δεσπόζει την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague και αρκετός κόσμος του Θρύλου θέλει να δώσει το "παρών" στις κερκίδες του "Μελίνα Μερκούρη" και να βοηθήσει την ομάδα να πάρει την νίκη.
Αυτό φαίνεται και από τα δεκάδες τηλεφωνήματα για πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία των εισιτηρίων του αγώνα, που γίνονται στα γραφεία του συλλόγου, που δείχνουν ότι η ατμόσφαιρα του κλειστού του Ρέντη αναμένεται να είναι "καυτή".

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας σχετικά. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εστάλη από τη διοίκηση του συλλόγου:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της ομάδας βόλεϊ ανδρών με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη στο πλαίσιο της 11η αγωνιστικής της Volleyleague.

Τα εισιτήρια διατίθενται ως εξής:

Σήμερα (4 Ιανουαρίου) έως τις 17:00 από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. (Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς).

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. (Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς) από τις 10:00 έως τις 17:00.

*Εφόσον υπάρξουν εναπομείναντα εισιτήρια, αυτά θα διατίθενται την ημέρα του παιχνιδιού (Σάββατο 7 Ιανουαρίου) από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη από τις 14:30.

*Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 και 10 ευρώ".

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου