ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Το χρέος Μαρινάκη!

Το χρέος Μαρινάκη! 

6/1/2012 


Συνομιλία σε εγκάρδιο κλίμα είχαν χθες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο προπονητής της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο Βάσκος ήταν μεταξύ άλλων προσκεκλημένος στην εκδήλωση της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Capital, εταιρία του προέδρου των πρωταθλητών Ελλάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη και μάλιστα οι δύο άνδρες συνομίλησαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς.
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΒΑΛΒΕΡΔΕΗ συνομιλία Μαρινάκη-Βαλβέρδε πραγματοποιήθηκε μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να λέει με νόημα στον «τσινγκούρι»: «Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία και ασταμάτητη διάθεση για δουλειά. Πάμε να τα δώσουμε όλα, είναι το ελάχιστο χρέος μας σε αυτήν την ομάδα και στον κόσμο της!». Ο Βαλβέρδε χαμογέλασε και συμφώνησε με τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη, δείχνοντας για άλλη μια φορά το πόσο έχει ενστερνιστεί τη φιλοσοφία του μεγαλύτερου Ελληνικού συλλόγου!
Στην εκδήλωση βρέθηκαν επίσης και οι αντιπρόεδροι του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννης Μώραλης και Σάββας Θεοδωρίδης, ο επικεφαλής του τμήματος scouting, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κούλης Δουρέκας, και ο Γενικός Αρχηγός, Τάσος Μητρόπουλος.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου