ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Οριστικά στο… σπίτι του ο Ρέγες!

Οριστικά στο… σπίτι του ο Ρέγες!

5/01/2012
Οριστικά στο… σπίτι του ο Ρέγες!

Τον δρόμο της επιστροφής στο ποδοσφαιρικό του «σπίτι» πήρε αμετάκλητα ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.

Έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια (και μετά το πέρασμα από ομάδες όπως οι Άρσεναλ, Ρεάλ, Μπενφίκα και Ατλέτικο Μαδρίτης) ο 28χρονος επιθετικός συμφώνησε οριστικά με τη Σεβίλλη… της καρδιάς του!

Ο Ρέγες -η μετακίνηση του οποίου από την Ατλέτικο θα κοστίσει περίπου 10 εκατ. ευρώ στους Ανδαλουσιανούς- υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2015 μαζί τους, με αποδοχές που αγγίζουν τα 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η μεταγραφή του, δε, ανακοινώθηκε με ενθουσιασμό από τον σύλλογο που τον ανέδειξε -ο οποίος δεν παραλείπει ν’ αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση τον ζωτικό ρόλο που έπαιξε η… αποχώρησή του (το 2004 για την Άρσεναλ) στο να μεγαλουργήσει η Σεβίλλη τα επόμενα χρόνια.


Αναλυτικά αυτή αναφέρει:

«Το πρωί της Πέμπτης οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες στη Σεβίλλη. Ο παίκτης υπέγραψε για τη φετινή και τρεις ακόμα σεζόν, επιστρέφοντας στο σπίτι του έπειτα από οκτώ χρόνια και μετά τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ, το χρηματικό αντάλλαγμα της οποίας (σ.σ. περίπου 30 εκατ. ευρώ) αποδείχθηκε θεμελιώδες για το χτίσιμο της σημερινής Σεβίλλης, που κέρδισε έπειτα έξι τίτλους, δυο υποψηφιότητες για την καλύτερη ομάδα του κόσμου το 2006 και το 2007 και οκτώ συνεχόμενες εξόδους στην Ευρώπη».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου