ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Σκέφτονται Λεμονή στον Άρη

Σκέφτονται Λεμονή στον Άρη 

6/1/2012

Σκέφτονται Λεμονή στον Άρη
Την ισπανική, γαλλική και… ελληνική αγορά φαίνεται ότι κοιτάζει ο Άρης για τον αντικαταστάτη του Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο οποίος χθες το βράδυ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

Οι «κίτρινοι» σκέφτονται να δώσουν τα «ηνία» της ομάδας σε προπονητή από τον ελληνικό χώρο που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής – εν όψει και των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν – και ψηλά στη σχετική λίστα φαίνεται ότι βρίσκονται το όνομα του Τάκη Λεμονή.

Την ίδια ώρα, όμως, οι Θεσσαλονικείς φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο να ψάξουν έναν προπονητή - από την Ισπανία ή τη Γαλλία, ο οποίος θα έρθει για να «χτίσει» μια καινούργια ομάδα. Ωστόσο, το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι πως δεν μπορούν να δοθούν πολλά χρήματα.

Εν τω μεταξύ, η αποχώρηση του Πρόμπιερζ σηματοδοτεί και την επιστροφή στις προπονήσεις των παικτών που δεν υπολογίζονταν από εκείνον το προηγούμενο διάστημα. Πρόκειται για τους Σάκη Πρίττα, Μανώλη Παπαστεριανό, Νέρι Καστίγιο και Κριστιάν Πορτίγια, οι οποίοι ενημερώθηκαν σχετικά από τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Αγαπητό Αμπελά.

Η πιθανότητα να αλλάξει το κλίμα για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές είχε φανεί στην συνάντηση που είχε ο αδερφός του Καστίγιο, Άλεξ, με τη διοίκηση, αφού είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Μεξικανός να επιστρέψει το Σάββατο στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και θα του δοθεί μία ακόμα ευκαιρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πιθανότατα καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο Γιώργος Σεμερτζίδης, έχοντας στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα τον Μιχαλήτσο δίπλα του.

 www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου