ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Μπέλιτς: "Καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός"

Μπέλιτς: "Καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός"

Ο μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου Νίκολα Μπέλιτς τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, πως η ομάδα του προσπάθησε αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο κόντρα στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας.

Ο Ατρόμητος πάλεψε αλλά ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Περιστερίου, Νίκολα Μπέλιτς σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του προσπάθησαν αλλά δεν μπορούσαν να καταφέρουν κάτι περισσότερο απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.


"Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Προσπαθήσαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά τώρα το ματς τελείωσε και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Οι απουσίες του Μήτρογλου και του Τάτου είναι σημαντικές για εμάς αλλά ο Ατρόμητος δεν εξαρτάται από δύο παίκτες. Όσοι παίζουν δίνουν τα πάντα και προσπαθούν για το καλύτερο. Προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε, κοιτάμε μπροστά", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπέλιτς.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου