ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Θεοδωρίδης: "Άθλια η διαιτησία"

Θεοδωρίδης: "Άθλια η διαιτησία"

Ο Β' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία του Δελφάκη στο Φάληρο και την ανοχή που έδειξε στο σκληρό παιχνίδι των παικτών του Ατρόμητου.
Σε "πηγαδάκι" με δημοσιογράφους μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, ο Σάββας Θεοδωρίδης εξέφρασε τα παράπονα του για την ανοχή που έδειξε ο ρέφερι Δελφάκης στα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Ατρόμητου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παράλληλα ο Β' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη, η οποία ήρθε λίγες ώρες μετά το στραβοπάτημα του ΠΑΟ στο Αγρίνιο.
"Η διαιτησία ήταν άθλια. Έπεσε πολλή κλωτσιά και δεν ήταν καθόλου αυστηρός ο διαιτητής. Στο τελευταίο δεκάλεπτο έβαλε τον Ατρόμητο στην περιοχή του Ολυμπιακού. Δεν δόθηκαν κάποιες κάρτες, ενώ έγιναν λάθη και από τον επόπτη. Πρέπει να κρατάμε τα θετικά. Το θέμα είναι ότι καλύψαμε τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό, που έκανε γκέλα. Πήραμε τη νίκη έστω και με μισό-μηδέν, γιατί εγώ το έτρεμα το παιχνίδι από πριν. Οι διακοπές έκοψαν το ρυθμό της ομάδας, που πριν πετούσε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου