ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Τένεβα: Επέλεξα το μέρος που αγαπώ

Τένεβα: Επέλεξα το μέρος που αγαπώ

4/1/2012

Για την επιστροφή της στον Ολυμπιακό μίλησε η Βουλγάρα ακραία, Ράντι Τένεβα. Η Βουλγάρα ακραία μίλησε στο Lefkadapress και αναφέρθηκε για τους στόχους της με τις «ερυθρόλευκες», για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού αλλά και για το φετινό «All Star Day» που θα γίνει στην Λευκάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Επιστροφή στον Ολυμπιακό, μετά το σύντομο πέρασμα σου στην Tomis Konstantza, όπου αγωνίστηκες και στο Champions League. Πώς και πήρες την απόφαση να επιστρέψεις στον Ολυμπιακό;
Ήταν στα σχέδια μου να φύγω από την Τόμις Κοστάντσα, οπότε όταν ο κ. Σωτήρχος μου έκανε την πρόταση να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, δεν το πολυσκέφτηκα. Είχα κάποιες προτάσεις από τη Γαλλία και τη Ρωσία, αλλά επέλεξα να γυρίσω σε ένα μέρος που αγαπώ.

Προσωπικοί στόχοι γι’ αυτή τη χρονιά;
Να παίζω καλά

Η οικονομική κρίση πιστεύεις ότι έχει επηρεάσει το Γυναικείο Βόλεϊ στην Ευρώπη;
Αυτό είναι σίγουρο, και όπως γνωρίζω, μόνο στο Αζερμπαϊτζάν, στην Τουρκία και τη Ρωσία η κατάσταση είναι καλή και σταθερή. Δυστυχώς παντού είναι δύσκολα τώρα, ακόμη και στην Α1 της Ιταλίας κάποιες ομάδες έχουν προβλήματα στο μέσο του πρωταθλήματος.

Ποιο ήταν το δώρο που ζήτησες φέτος από τον Άγιο Βασίλη;

Αυτό είναι κάτι μεταξύ του Άγιου Βασίλη κι εμένα. Είναι μυστικό , και το δώρο μου δεν μπορεί να έρθει τώρα αλλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ένα μήνυμα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού γι’ αυτή τη χρονιά;
Να είναι κοντά μας, και να στηρίζουν την ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει υπέροχους οπαδούς.

Συμμετείχες σε beach volley στην Πρέβεζα αυτό το καλοκαίρι. Πώς ήταν η εμπειρία σου από το τουρνουά;

Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από αυτό το τουρνουά. Πολύ ωραίο μέρος, πολύ όμορφη φύση, διασκέδαση, νέοι φίλοι, πολύ καλή εμπειρία και οργάνωση. Δυστυχώς εγώ και η φίλη μου η Rosi Yaneva, ήρθαμε χωρίς να κάνουμε προετοιμασία, και έτσι δεν μπορέσαμε να παίξουμε όσο καλά θα θέλαμε.

Τον Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθεί All Star Day για το 2012 στη Λευκάδα. Πόσο σημαντικό είναι για τους φιλάθλους του Βόλεϊ που είναι μακριά από την Αθήνα να δουν από κοντά τις καλύτερες παίχτριες του Πρωταθλήματος;
Στην Ελλάδα όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στην Α1 είναι από τις πιο μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, οπότε είναι πολύ καλή ιδέα οι τελικοί κυπέλλου και τα ALL Star Games να πραγματοποιούνται σε διαφορετικά μέρη, ώστε περισσότερος κόσμος να έρχεται σε στενή επαφή με αυτό το ωραίο άθλημα. Ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να καταφέρουμε να φέρουμε περισσότερα παιδιά κοντά στο βόλεϊ. Αυτό είναι το σημαντικό, και εμείς οι παίχτριες να γνωρίζουμε την υπέροχη φύση της Ελλάδας και να την αγαπάμε όλο και περισσότερο.

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου από τον Ολυμπιακό γι’ αυτή τη χρονιά;
Θέλω μόνο να παίζω καλά και μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια να είμαστε μια πολύ καλή ομάδα… Αυτές είναι οι προσδοκίες μου.
 
ww.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου