ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Με το μυαλό στην Δόξα Δράμας

Με το μυαλό στην Δόξα Δράμας

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Δόξα Δράμας.
Οι Πειραιώτες, οι οποίοι την Κυριακή θα αγωνιστούν στο Καυτανζόγλειο δίχως την παρουσία του κόσμου τους, μετά το ρεπό της Πέμπτης, επανήλθαν σήμερα στις προπονήσεις.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση του, καθώς με εξαίρεση του Λιούμπομιρ Φέισα, όλοι οι άλλοι είναι "ετοιμοπόλεμοι".

Ο Σέρβος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς στα τέλη Γενάρη.

Από 'κει και πέρα, να αναφέρουμε ότι στο ματς με την Δράμα θα εκτίσει την ποινή του ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, στον αγώνα της τελευταίας στροφής του πρώτου γύρου με τον Ατρόμητο Περιστερίου.

Βασικός υποψήφιος για να καλύψει το κενό του στα αριστερά είναι ο Ιβάν Μαρκάνο, με τον Όλοφ Μέλμπεργκ να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ως παρτενέρ του Αβραάμ Παπαδόπουλου. 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (8/1, 19:30) με την Δόξα Δράμας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Καυταντζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Όσοι αγωνίστηκαν στον παιχνίδι με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 15:00 και ακολούθως τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου