ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Βαλβέρδε: "Παρακαλάω να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος!"

Βαλβέρδε: "Παρακαλάω να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος!"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αισθάνεται άβολα κάθε μεταγραφική περίοδο και το δήλωσε ευθέως στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο! "Δεν μου αρέσει να αλλάζω την ομάδα στη μέση της σεζόν", τόνισε σχετικά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στη σημασία της νίκης και επισήμανε πως στα τελευταία λεπτά η ομάδα του έπρεπε να προστατεύσει το αποτέλεσμα. Όπως και έκανε...

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλά στημένος, είχε οργάνωση στο παιχνίδι του και ήταν κλεισμένος πίσω. Δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις δύο ευκαιρίες του Τζεμπούρ σε αυτό το διάστημα. Στο δεύτερο μέρος πήγαμε αντίθετα στο ρεύμα. Στο δεύτερο μέρος πετύχαμε το γκολ, αλλά από εκεί και πέρα χάσαμε την ισορροπία μας. Είχαμε περισσότερο την αίσθηση του κινδύνου, παρά πραγματικό κίνδυνο. Χάσαμε την αίσθηση της σιγουριάς όταν βγήκε ο Μοδέστο, αλλά την βρήκαμε ξανά με την είσοδο του Μέλμπεργκ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οπισθοχωρήσαμε γιατί νιώθαμε τον κίνδυνο. Απέμενε λίγος χρόνος και δεν χρειαζόταν να παίξουμε επιθετικά.

Ήταν καλύτερο να προστατευτούμε. Περάσαμε αρκετά λεπτά με κίνδυνο. Ο Ατρόμητος έπαιζε γρήγορα στις αντεπιθέσεις γιατί οι ακραίοι μας ήταν ανεβασμένοι ψηλά και έπρεπε να διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα. Η αλλαγή του Μοδέστο έγινε για λόγους τακτικής. Αν δεν κάνω λάθος μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων εύκολα ή δύσκολα κερδίζουμε. Επίσης και ο Ατρόμητος γύρισε από διακοπές.

Ο Μακούν είχε καιρό να παίξει και ο Γέστε είχε αγωνιστεί μία φορά πριν από τα Χριστούγεννα. Περιμένουμε βελτίωση και πολλά πράγματα από τους δύο παίκτες. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαμε τον έλεγχο όταν χάναμε την μπάλα.

Σίγουρα είμαστε πρώτοι με έξι βαθμούς διαφορά, αλλά δεν μας ξεγελάει αυτό το γεγονός, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει δύο ματς λιγότερα. Προτιμούμε την πρώτη θέση παρά να είμαστε δεύτεροι. Το Πρωτάθλημα διεκδικείται επί ίσοις όροις και θα έχει συγκινήσεις.

Θα είμαι ειλικρινής: αισθάνομαι όπως τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Παρακαλάω να τελειώσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος! Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Είμαστε ικανοποιημένοι με την ομάδα που έχουμε. Δεν μου αρέσει να αλλάζω την ομάδα στη μέση της σεζόν. Είναι δύσκολο να έρθει ένας παίκτης και να προσαρμοστεί άμεσα στην ομάδα και τον τρόπο παιχνιδιού της".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου