ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Γλυνιαδάκης: "Πήραμε το ματς με την άμυνα ζώνης"

Γλυνιαδάκης: "Πήραμε το ματς με την άμυνα ζώνης"

Ο κορυφαίος για τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, τόνισε πως οι Πειραιώτες έφτασαν στη νίκη με τη ζώνη άμυνας που έπαιξαν στη Νέα Σμύρνη.
Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στην επικράτηση των Πειραιωτών με σκορ 69-80 στη Νέα Σμύρνη. Αποτέλεσε την μεγάλη "πληγή" του Πανιωνίου, καθώς ο Κρητικός σέντερ κυριάρχησε με την παρουσία του κάτω από τις δύο ρακέτες, σημειώνοντας 17 πόντους (6/7δ, 5/8β), μαζεύοντας 4 ριμπάουντ και κερδίζοντας 6 φάουλ από τον αντίπαλο σε 22 λεπτά συμμετοχής.
Στις δηλώσεις του ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, σχολίασε: "Θέλουμε να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο μέχρι το ξεκίνημα της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκα.

Ο Πανιώνιος είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και βασικός μας στόχος ήταν να παίξουμε ένα σετ παιχνίδι, κοντά στο low-post, αλλά και να ελέγξουμε τη δημιουργικότητα των Ξανθόπουλου-Κις. Πιστεύω με τη καλή ζώνη άμυνας που παίξαμε τα καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη".

Για το αν η εξαιρετική του εμφάνιση σημαίνει πως αποτελεί "εσωτερική" μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, χαμήλωσε το βλέμμα του, απαντώντας: "Μπορεί και να είμαι. Θα δείξει στην πορεία".

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου