ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Φιλίποβ: "Ελάτε στο Ρέντη"

Φιλίποβ: "Ελάτε στο Ρέντη"

Ο Ντίμα Φιλίποβ απεύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού να γεμίσουν το "Μελίνα Μερκούρη" στο ντέρμπι με τον Ηρακλή (7/1, 17:00, Novasports) και τόνισε πως αν οι ερυθρόλευκοι παίξουν όπως πραγματικά μπορούν, τότε θα νικήσουν τον "Γηραιό".
Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι για τη νέα σεζόν είναι γεγονός και το Σάββατο (7/1, 17:00, Novasports4) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη για την 11η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών.
Ο Ντίμα Φιλίποβ σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου απεύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού να γεμίσουν τις κερκίδες του γυμναστηρίου και υποστήριξε πως αν οι ερυθρόλευκοι παίξουν όπως πραγματικά μπορούν, τότε θα νικήσουν τον "Γηραιό": "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ηρακλής διαθέτει δυνατή ομάδα αλλά εμείς εστιάζουμε αποκλειστικά στη δική μας απόδοση. Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας μπορούμε να νικήσουμε. Ο κόσμος μας δίνει επιπλέον ενέργεια και δύναμη και τους καλώ να γεμίσουν το Ρέντη", τόνισε χαρακτηριστική ο πασαδόρος του Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου