ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

SUPER LEAGUE 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΓΚΟΛ (videos)

SUPER LEAGUE 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΓΚΟΛ (videos)
4/1/2012


Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης 2-0

O Πανιώνιος έκανε ποδαρικό με το δεξί στο 2012 καθώς επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική στη Super League. Σκόρερ για την ομάδα του Άκη Μάντζιου ο Κολοβός στο 42` και ο Γουνδουλάκης στο 77`.
panionios tripoli 2 0 videoΜε διάθεση να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες. Χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες πριν στο 42` ο Κολοβός εκμεταλλευτεί την αδράνεια της άμυνας των Αρκάδων και ανοίξει στο σκορ στο 42`. Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος. Στο 73` ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Perrone μέσα στην περιοχή. Ο Kuqi ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ήταν άστοχος, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γουνδουλάκης ήταν πιο εύστοχος από το συμπαίκτη του και από κοντά έκανε το 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη για τον Πανιώνιο.
Σκόρερ: 42` Κολοβός, 77` Γουνδουλάκης
Συνθέσεις
Πανιώνιος: Σιδεράκης, Krikvelia, Σιόβας, Cocalic, Ρόκας, Milovanovic (62` Abdullayev), Πετκάκης, Κολοβός (69` Γουνδουλάκης), Σάμαρης, Schembri, Kuqi (89` Αναστασόπουλος)
Αστ. Τρίπολης: Jacobo, Τσαμπούρης, Κωστούλας (81` Κουρμπέλης), Πιπίνης, Formica, Ushero, Alvarez (29` Juli), Breska, Arsenjevic (46` Σολάκης), Rayos, Perrone


ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 0-0


giannena ofi 0 0 videoΣτο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες» σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ, ενώ οι Ηπειρώτες είχαν δοκάρι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

ΠΑΣ: Fegrouche, Πατσατζόγλου, Bouzid, Κώτσιος, Vanderson, Vila, Becerra, Σκούφαλης (65` Τζάνης), Τζημόπουλος, Γεωργίου, Bakayoko (76` Zairi)
ΟΦΗ: Carroll, Veron, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Bulut, Μάντζιος, Kalajdzic (87` Bodor), Γεωργίου, Μπούρμπος, Sisic (90` Vando), Jordi Lopez (65` Παπουλής)


ΑΕΚ – Δόξα Δράμας 0-0

 Υποψηφιότητα για τη γκέλα της σεζόν έθεσε η ΑΕΚ που αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την ουραγό Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική της Super League. Για ακυρωθέν γκολ του Cala ως οφσάιντ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους «φωνάζει» η Ένωση, δοκάρι είχαν στο 62` οι «μαυραετοί».
aek doxa dramas 0 0 videoΟι «κιτρινόμαυροι» πήραν από το ξεκίνημα του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν για πρώτη φορά στο 14` με σουτ του Beleck. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σιαλμάς αστόχησε σε εξ` επαφής κεφαλιά, ενώ στο 27` ο ίδιος ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή πάσα του Κλωναρίδη. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους επιθετικά στο 34`, με το πλασέ του Ρούτση από πλεονεκτική θέση να είναι κακό και να μπλοκάρεται από τον Κωνσταντόπουλο. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το Σιαλμά να χάνει και πάλι μία καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, σημαδεύοντας λάθος απέναντι από τον Seremet, ενώ στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Cala.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Κωνστένογλου χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφεραν να ελέγξουν απόλυτα τον αγώνα. Παρόλα αυτά, ο Seremet δεν απειλούνταν ιδιαίτερα, μια και οι Δραμινοί αμυνόταν αποτελεσματικά. Στο 62`, όμως, λίγο έλειψε όλα να αλλάξουν, καθώς η Δόξα είχε δύο διαδοχικές εξαιρετικές στιγμές για να «παγώσει» το ΟΑΚΑ. Αρχικά ο Κωνσταντόπουλος έδιωξε σε κόρνερ την μπάλα μετά το σουτ του Vanderson και στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Τριποτσέρη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι! Στη συνέχεια, το άγχος ήταν εμφανές στις κινήσεις των γηπεδούχων και παρά την πίεση που άσκησαν δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Στο 79` ο Βέρτζος απομάκρυνε την μπάλα με το κεφάλι μετά το σουτ του Leonardo από έμμεσο φάουλ στη μοναδική αξιόλογη φάση έως το τέλος του αγώνα και το 0-0 παρέμεινε, με τη Δόξα Δράμας να φεύγει από το ΟΑΚΑ με το «χρυσό» βαθμό της ισοπαλίας.
Συνθέσεις
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αργυρίου, Κοντοές, Cala, Γεωργέας, Μάκος (55` Guerreiro), Ρίκκα, Jose Carlos, Κλωναρίδης (46` Leonardo), Σιαλμάς (76` Καφές), Beleck
Δόξα: Seremet, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Leandro, Σικαλιάς (81` Στεργιανός), Lima, Ρούτσης (90` Τοπούζης), Abubakari (35` Κουμπρόγλου), Σοϊλέδης, Vanderson, Αραβίδης

Κέρκυρα – Άρης 1-0

 Η Κέρκυρα ολοκλήρωσε με νίκη τον πρώτο γύρο της Super League, επικρατώντας 1-0 του Άρη για την 15η αγωνιστική. Σκόρερ του τέρματος που έκρινε τη συνάντηση ήταν ο Martin στο 46`.
kerkyra aris 1 0 videoΟι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και έχασαν την πρώτη ευκαιρία τους στο 5` όταν ο Ιωάννου μόνος του μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα με κεφαλιά άουτ. Οι Φαίακες εκμεταλλευόμενοι τα πολλά λάθη των ποδοσφαιριστών του Probierz συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ όμως. Το κατάφεραν, όμως, με την έναρξη του δεύτερου, με τον Martin στο 46` να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά το γύρισμα του Αγρίτη.
O Άρης αδυνατούσε να απειλήσει στη συνέχεια, ενώ η Κέρκυρα δεν ανησύχησε ιδιαίτερα το Βελλίδη. Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες έως το τέλος του αγώνα, με κορυφαία μία κεφαλιά του Γιαννιώτα στο 87` που απομάκρυνε σωτήρια ο Galinovic, και η ομάδα του Gracia πανηγύρισε μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Σκόρερ: 46` Martin
Συνθέσεις
Κέρκυρα: Galinovic, Gustavo, Majstorovic, Wentzel, Μίχος (9` Σακελλαρίου), Osman, Γραμμόζης, Αγρίτης, Γιάντσης (84` Τσίγκας), Ιωάννου (71` Ηλιάδης), Martin
Άρης: Βελλίδης, Neto, Dickoh, Λαζαρίδης, Michel, Toja, Faty (68` Καπετάνος), Καζναφέρης (56` Γιαννιώτας), Umbides, Soltani (85` Sankare), Cesarec


Εργοτέλης – Ξάνθη 1-2


ergotelis xanthi 1 2 videoΣπουδαία νίκη με 2-1 πήρε η Ξάνθη στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη για την 15η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Κατσικοκέρη, αλλά ο Markovski με δύο γκολ, στο 49` και το 76`, χάρισε το «τρίποντο» στους Ακρίτες.
Οι δύο ομάδες μπήκαν με επιθετικές διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο και χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με κορυφαία το δοκάρι του Leal στο 30`, πριν ο Κατσικοκέρης ανοίξει το σκορ με σουτ στις καθυστερήσεις. Η Ξάνθη ξεκίνησε φουριόζα στο δεύτερο μέρος και στο 49` έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Markovski. O Σέρβος στο 76` εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την πάσα του Poy και έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Pirson, δίνοντας τη νίκη στο συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη.


Σκόρερ: 45` Κατσικοκέρης / 49`, 76` Markovski
Συνθέσεις
Εργοτέλης: Pirson, Γιαλούσης (82` Χρυσοφάκης), Shashiashvili, Hieblinger, Wisio, Oliseh (63` Beto), Κυριακίδης (65` Σαρρής), Φραγκουλάκης, Leal, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης
Ξάνθη: Viviani, Μπέρτος, Βάλλας, Stasiak, Edimar, Βασιλακάκης, Dani (62` Σταθάκης), Darbion (58` Σουάνης), Poy, Marcelinho (85` Βλαχοδήμος), Markovski


ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 3-1


Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Λεβαδειακού στην Τούμπα για την 15η αγωνιστική στη Super League. Το σκορ άνοιξε ο Ivic στο 21`, ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Αθανασιάδης (49`, 84`) και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Napoleoni στις καθυστερήσεις.
Στο γήπεδο βρέθηκαν οι Contreras και Vierinha και αποχαιρέτησαν μέσα σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων».
paok levadiakos video 3 1Οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο λεπτό και απείλησαν στο 5` με τον Κυριακίδη να σταματά σε τετ α τετ τον Γεωργιάδη. Οι Βοιωτοί περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και στο 21` ο Ivic εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την πάσα του Αθανασιάδη και έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τον Κυριακίδη να σταματά σωτήρια το Σαλπιγγίδη στο 37`. Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για το «δικέφαλο», καθώς στο 49` ο Σαλπιγγίδης συνεργάστηκε με τον Αθανασιάδη και ο νεαρός επιθετικός έκανε σε κενή εστία το 2-0. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έλεγξε χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα το παιχνίδι, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και στο 84` ο Αθανασιάδης έκανε το 3-0. Στις καθυστερήσεις ο Napoleoni διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ ο προηγουμένως ο Σταφυλλίδης είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι μετά τον κεραυνό που εξαπέλυσε.
Σκόρερ: 21` Ivic, 49`, 84` Αθανασιάδης / 90` Napoleoni
Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Etto (53` Σταφυλλίδης), Μαλεζάς, Κατσικάς, Lino, Garcia, Φωτάκης (81` Lazar), Ivic (67` Γιάννου), Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Tomas, Λισγάρας, Μελισσάς (56` Zahui), Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος, Favalli, Κοιλιάρας (68` Napoleoni), Κόρμπος (78` Popovic), Βασιλείου


Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-1

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός για την 15η αγωνιστική στη Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Camara στο 63`, ενώ οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με τον Toche. Με 10 παίκτες τελείωσεσε το παιχνίδι το «τριφύλλι» καθώς ο Boumsong αποχώρησε τραυματίας στο 80` και οι αλλαγές είχαν ολοκληρωθεί.


panaitolikos pao 1 1 videoΙσορροπημένο παιχνίδι έγινε σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο, με τους «πράσινους» να έχουν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 8`, με την μπάλα να κοντράρει στον Dolezaj μετά το σουτ του Cleyton και να καταλήγει κόρνερ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και μάλιστα πέτυχαν γκολ στο 20`, αλλά ακυρώθηκε καθώς ο Edjeguele που «βρήκε» δίχτυα ήταν σε θέση οφσάιντ. Έως τη συμπλήρωση των 45` έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και μοιραία το 0-0 παρέμεινε.
Ο Παναθηναϊκός είχε μία ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν ήταν ουσιαστικός, σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό, ο οποίος προηγήθηκε με τον Camara, ο οποίος βγήκε μόνος του απέναντι στον Καπίνο, στο 63`. Στη συνέχεια οι παίκτες του Ferreira αναζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης και το πέτυχαν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Toche, με τις δύο ομάδες να αρκούνται στο βαθμό της ισοπαλίας.
Σκόρερ: 63` Camara / 90` Toche
Συνθέσεις
Παναιτωλικός: Blazic, Σιόντης (65` Παλαιολόγος), Dolezaj, Edjeguele, Addy, Mumin (68` Κούσας), Μητρόπουλος, Rocha, Boumale, Camara, Καραμαλίκης (84` Πασάς)
ΠΑΟ: Καπίνο, Βύντρα, Boumsong, Kante, Σπυρόπουλος, Simao, Κατσουράνης, Zeca (67` Μαρίνος), Μαυρίας (71` Toche), Καραγκούνης (57` Πετρόπουλος), Cleyton


Ολυμπιακός – Ατρόμητος 1-0

 Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 15η αγωνιστική στη Super League, με τον Marcano να είναι ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος, στο 53`.
olympiacos atromitos 1 0 videoΟι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν από το ξεκίνημα, αλλά οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ήταν καλά οργανωμένοι στα μετόπισθεν. Στο 11` η κεφαλιά του Djebbour από πλεονεκτική θέση κατέληξε άουτ, ενώ ακολούθησαν δύο σουτ από Holebas και τον Αλγερινό τα οποία δε βρήκαν στόχο στο πρώτο 20λεπτό. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος έκλεισε τους χώρους και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Με την έναρξη του β` μέρους, στο 51`, οι Περιστεριώτες ανησύχησαν για πρώτη φορά τον Megyeri ο οποίος εξουδετέρωσε το σουτ του Νάστου. Δύο λεπτά αργότερα, ο Marcano πήδηξε ψηλότερα από όλους στην εκτέλεση κόρνερ του Φετφατζίδη και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση αλλά ο Megyeri απομάκρυνε ενστικτωδώς την μπάλα μετά την κεφαλιά του Thomas. Όσο το παιχνίδι βάδιζε προς το τέλος του, ο Ατρόμητος αναζητούσε το γκολ, αλλά ο Ολυμπιακός κράτησε το υπέρ του προβάδισμα χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά του αγώνα, και πήρε τη νίκη.
Σκόρερ: 53` Marcano
Συνθέσεις
Ολυμπιακός: Megyeri, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Marcano, Holebas, Μανιάτης, Modesto (46` Makoun), Φετφατζίδης, Fuster (64` Yeste), Mirallas (82` Mirallas), Djebbour
Ατρόμητος: Itandje, Νάστος, Thomas, Zuela, Γιαννούλης, Σφαακιανάκης, Μακρής, Καραγκούνης (74` Brito), Καραμάνος (80` Beljic), Δημούτσος (62` Garcia), Αναστασάκος




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου