ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

''Ερυθρόλευκο'' το δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά...

''Ερυθρόλευκο'' το δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά...

4/1/2012

Ερυθρόλευκο πόλο εκπομπών δημιουργεί το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά, το οποίο δίνει φωνή και βήμα στον κόσμο του Ολυμπιακού...

''Ερυθρόλευκο'' το δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά...
«Το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά (ΔΗ.ΡΑ.Π) στο πλαίσιο της ανανέωσης του προγράμματος του, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας που προσφέρει στους ακροατές του, δημιουργεί έναν ερυθρόλευκο «πόλο» εκπομπών. Το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, ο Πειραιάς, είναι άρρηκτα δεμένο με τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, τον Ολυμπιακό. Από αυτή την ξεχωριστή «σχέση» δεν θα μπορούσε να λείπει και το Κανάλι Ένα 90,4, δίνοντας φωνή και βήμα στον λαοφιλέστερο αθλητικό σύλλογο και τον κόσμο του.
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Κανάλι Ένα γίνεται η ραδιοφωνική «στέγη» της Θύρας 7 και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Από την Παρασκευή 6/1 εγκαινιάζουμε την συνεργασία μας με την εκπομπή των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού «Θύρα 7» αλλά και την εκπομπή «Θύρα 7 και στον Ερασιτέχνη…» μια ώρα αφιερωμένη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και όχι μόνο… Γιατί Πειραιάς σημαίνει Ολυμπιακός!
• Η ωριαία εκπομπή της Θύρας 7 θα είναι στον αέρα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 19:00 με τους Τάκη Τσουκαλά και Άκη Βαρδαλάκη.
• Η ωριαία εκπομπή «Θύρα 7 και στον Ερασιτέχνη…» με τον Αλέκο Αδαμαντόπουλο θα είναι στον αέρα κάθε Τετάρτη στις 16:00.
Επιπλέον, εγκαινιάζουμε την συνεργασία μας με τον Σταύρο Καρυάκατζη και την άκρως επιτυχημένη εκπομπή Κόκκινα Καλάθια για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 20:00 και για μια ώρα ανοίγουν τα μικρόφωνα για τους φίλους της ομάδας και παράλληλα ενημερώνεται έγκυρα και έγκαιρα για τα νέα της. Αποκλειστικές συνεντεύξεις, καλεσμένοι στο studio παίκτες και παράγοντες της ΚΑΕ, ειδήσεις, επικοινωνία με τον κόσμο μέσω sms και τηλεφωνικών γραμμών. Διαγωνισμοί με δώρα της ομάδας.
Αναβαθμίζουμε την υπάρχουσα εκπομπή του προγράμματος μας «Όλα στο Κόκκινο» με τον Λουκά Θεοφανόπουλο και τον Φώτη Ρουμελιώτη κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη στις (16:00-17:00) ερυθρόλευκο μαγκαζίνο με πλήρη ενημέρωση για όλα τα τμήματα της ομάδας του Ολυμπιακού.
Τέλος, εκτός των αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ που καλύπτουμε , ήδη, ζωντανά σε Ελλάδα και Ευρώπη θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση και όλων των αναμετρήσεων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού», αναφέρει το δελτίο Τύπου του σταθμού.
 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου