ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Προσέχει για να έχει... του χρόνου

Προσέχει για να έχει... του χρόνου

Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης και Μιραλάς βρίσκονται στο όριο καρτών και ο Βαλβέρδε ενδέχεται να μην τους χρησιμοποιήσει στο ματς της Κυριακής (22/4) με τον Ατρόμητο, θέλοντας να τους προφυλάξει για του χρόνου. Παπάζογλου, Φέισα, Ντιόγκο, Φετφατζίδης διεκδικούν θέση στην βασική ενδεκάδα.
Έξι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στο όριο καρτών και κινδυνεύουν με τιμωρία εφόσον δεχθούν ακόμη μια. Πρόκειται για τους Τοροσίδη, Μανιάτη και Ορμπάιθ που έχουν από τρεις, ενώ οι Αβραάμ, Χολέμπας, Μιραλάς από έξι.

Έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να τους χρησιμοποιήσει στο ματς πρωταθλήματος της Κυριακής (22/4) κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στην τελευταία αγωνιστική της Super League.

Και αυτό διότι αν δεχθούν ακόμη μια, τότε αυτομάτως η ποινή τους θα μεταφερθεί για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Έτσι ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται στο ενδεχόμενο να τους συμπεριλάβει μεν στην αποστολή αλλά μην τους έχει στη βασική ενδεκάδα. Ίσως μόνο ο Ορμπάιθ να αγωνιστεί, καθώς ο Βάσκος μέσος είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεται στον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά.

Παράλληλα ο Βαλβέρδε είναι βέβαιο πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής, πιθανότατα από την αρχή, στους Παπάζογλου, Φετφατζίδη, Ντιόγκο και Φέισα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου