ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Να αποφύγουν το χειρότερο

Να αποφύγουν το χειρότερο

21/4/2012

Να αποφύγουν το χειρότερο  
Το μοιραίο προσπαθούν να αποφύγουν στον Παναθηναϊκό εν όψει της Γενική Συνέλευσης της ΠΑΕ που είναι προγραμματισμένη για τις 8 Μαΐου.

Όλοι περιμένουν από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να αναλάβει τις όποιες ευθύνες από τις συμβάσεις για το γήπεδο στον Βοτανικό και να ανοίξει ο δρόμος, για τη σύσταση του νέου Δ.Σ., ώστε να λειτουργήσει και πάλι η ομάδα.

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Βγενόπουλος περιμένει - μαζί με τους άλλους μετόχους, όπως αποφασίστηκε στην πρόσφατη Γ.Σ. - να πάρει θέση ο Τζίγκερ και να δώσει λύση για το θέμα του γηπέδου.

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από κάποια δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει επαφή με άλλους επιχειρηματίες (Βασιλόπουλο), που δεν έχει μιλήσει μαζί τους με στόχο να πάρει ο ίδιος τις μετοχές του Βαρδινογιάννη και να βάλει 4 εκατ. ευρώ στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας τονίζει ότι έχει ανοιχτή γραμμή με Βαρδινογιάννη, Βγενόπουλο, Πολέμη, αλλά πρόσφατα σε δηλώσεις που έκανε έλεγε ότι βλέπει εξελίξεις στο τέλος Μαΐου.

Πάντως, ο κ. Αλαφούζος είχε νέα επικοινωνία με τον Βγενόπουλο, αφού είναι κοινή η προσπάθεια, που γίνεται, για να βρεθεί η λύση την ύστατη ώρα πριν ο Παναθηναϊκός οδηγηθεί στην πτώχευση.

Μία προσπάθεια που γίνεται και από τον Θανάση Γιαννακόπουλο και από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μηδαμινές οι πιθανότητες να υπάρξει συνάντηση Βαρδινογιάννη – Βγενόπουλου, όμως υπάρχει ένα ενδεχόμενο να συναντηθούν οι δικηγόροι τους σε μία προσπάθεια να βρεθεί λύση.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου