ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

«Αποδείξαμε πως μπορούμε στο ‘Καμπ Νου’»

«Αποδείξαμε πως μπορούμε στο ‘Καμπ Νου’»

20/4/2012
«Αποδείξαμε πως μπορούμε στο ‘Καμπ Νου’»

Αυτοπεποίθηση από τις τελευταίες εμφανίσεις της στο «Καμπ Νου» αντλεί η Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο Αϊτόρ Καράνκα, συνεργάτης και… αντικαταστάτης του Ζοσέ Μουρίνιο στην «αγγαρεία» της συνέντευξης Τύπου.

«Είναι ένα ματς που δίνει τρεις σημαντικούς βαθμούς, αλλά απομένουν άλλα τέσσερα ματς που είναι εξίσου κρίσιμα. Όλα είναι πιθανά, νίκη, ήττα ή ισοπαλία. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία για να γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Τις τελευταίες τρεις φορές που παίξαμε στο ‘Καμπ Νου’, σε όλες τις διοργανώσεις, αποδείξαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα μπούμε με το ίδιο πάθος και τον ίδιο σκοπό», τόνισε.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως σε ένα clasico δεν υπάρχει κούραση. «Δεν είμαστε κουρασμένοι. Σε ένα ματς σαν το αυριανό δεν τίθεται θέμα κούρασης. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα. Όταν τελειώσει αυτό, θα σκεφτούμε τη ρεβάνς με την Μπάγερν», ανέφερε, ενώ για τη σκληρή κριτική που δέχτηκε ο Φάμπιο Κοεντράο για την απόδοσή του στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, τόνισε: «Ο Κοεντράο είχε αναλάβει το μαρκάρισμα του Ρόμπεν και πιστεύω πως τα πήγε καλά».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου