ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Οπαδοί του Παναθηναϊκού οι συλληφθέντες με τους εκρηκτικους μηχανισμους...

Οπαδοί του Παναθηναϊκού οι συλληφθέντες  με τους εκρηκτικους μηχανισμους...
19/4/2012
 Δεν ειναι η πρωτη φορα που στηνεται καρτερι σε οπαδους του Ολυμπιακου και ουτε προκειται να ειναι η τελευταια, βαρεθηκαμε τοσο καιρο να φωναζουμε κυριε ΓΓΑ-ΜΠΙΤΣΑΞΗ και κυριε ΕΠΟ Πιλαβιε και κυριοι δημοσιογραφοι του κωλου οτι αυτο συμβαινει καθε φορα που ο κοσμος του Ολυμπιακου ταξιδευει εκτος εδρας για να παρακολουθησει την αγαπημενη του ομαδα.Τωρα ηταν βαζελοι αλλες φορες ηταν μπαοκτζηδες την επομενη ? θα δουμε...
Μετα μας λετε για ραντεβου θανατου και παπαριες Μαριτσα μου, αυτο δεν ηταν ραντεβου θανατου κεραταδες της δημοσιογραφιας που το περασατε παλι στα ψιλα? αυτο δεν ηταν ραντεβου θανατου κεραταδες της πολιτικης ζωης αυτου του τοπου,που κανετε παλι τις κουνελες?αυτο δεν ηταν ραντεβου θανατου κεραταδες του πιο βρωμερου συλογου της γης ? παλι αντεξουσιαστες και προβοκρατορες ειναι?
Αηδιασαμε πια με την ανοχη σας στην πραγματικη βια και οχι στην στημενη δημοσιογραφικη η πολιτικη βια, αυτην που εσεις θελετε να στηνετε και να πρωοθειτε στους ανεγκεφαλους πιτσιρικαδες μεσα απο τις κολοφυλλαδες σας με τους στημενους και εντεταλμενους καλαμαραδες σας που γραφουν κατα παραγγελια...και να διατηρειτε το μισος μεταξυ των οπαδων γιατι αυτο σας συμφερει για να πουλατε φυλλαρακια και να χαρτζιλικωνεστε απο τους εκαστοτε παραγοντες του βαζελα και τα τσιρακια του.
Κανεις σας δεν εχει τα κοτσια να γραψει την αληθεια, και απο παραδειγματα χιλιαδες , μολις γραψετε κατι πεφτειτο ματσουκι της αρκουδας και μετα ξαναγινεστε τσιρακια στο ιδιο συστημα...εμ βεβαια...εμεις θα βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα? εδω δεν ανακατευονται αυτοι που πρεπει, εμεις θα ανακατευτουμε? τωρα δεν θα γινει καμμια εκπομπη για το συμβαν αυτο κυριε Θωμαιδη? οχι βεβαια...ειναι γαυροι, αμα ηταν βαζελοι η μπαοκτζηδες, να καναμε ε?
η δουλεια σας ειναι ρε λαμογια , εσεις την διαλεξατε, αν δεν σας αρεσε η δεν εχετε τα κοτσια να την κανετε ας γινοσαστε ντελιβεραδες η μπακαληδες...
Ας δουμε λοιπον τι λεει το ρεπορταζ για την συληψη των βαζελων τρομοκρατων...
Από το κακό στο χειρότερο δείχνει να βαδίζει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου απεφεύχθει μια παρολίγον τραγωδία!  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι ίδιοι ομολόγησαν ότι στόχος τους ήταν να ανατινάξουν τα αυτοκίνητα των οπαδών του Ολυμπιακού, μη υπολογίζοντας ότι θα έθεταν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.Έχει σημασία ποια είναι τα παιδιά, που δεν θα τους πείραζε να χαθούν ζωές. Ο πρώτος φοιτητής, υιός δικαστικού, ο οποίος έχει υπηρετήσει και στην Άρτα. Ο δεύτερος στρατιωτικός, οπλίτης πενταετούς υποχρέωσης. Ο τρίτος δήλωσε άνεργος.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.firmani.gr  οι αστυνομικοί συνέλαβαν 3 νεαρούς στην Άρτα, ερχόμενοι από Αγρίνιο, οι οποίοι θα έστηναν ενέδρα στη γέφυρα Καλογήρου για να χτυπήσουν σε συνεργασία πιθανά και με άλλους δράστες το λεωφορείο των οπαδών του Ολυμπιακού, με 14 αυτοσχέδιους εκρηκτικούς-εμπρηστικούς μηχανισμούς.

Και οι τρεις νεαροί είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, καθώς ο ένας φορούσε φανέλα της ομάδας , Ελληνικής καταγωγής και υπεράνω υποψίας. Επιπλέον, λίγο πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα συνελήφθησαν έξω από τη θύρα 7 του εθνικού σταδίου Ιωαννίνων δυο νεαροί με κροτίδες και φωτοβολίδες,τις οποίες προόριζαν να ρίξουν εντός αγωνιστικού χώρου. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου για την ετοιμότητα που επέδειξε και κυρίως για την προνοητικότητα που έδειξε και αποφύγαμε απόψε μια καλοστημένη τραγωδία".
ΙΔΟΥ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΓΑΝ ΤΑ ΒΑΖΕΛΟΠΟΥΛΑ.....

ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ Η ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ? ΤΙ ΡΩΤΑΩ....ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ....

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου