ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Αγνοεί τον Αμπντούν!

Αγνοεί τον Αμπντούν! 

20/4/2012

Κάτι δεν κάνει σωστά ο Χαλίλχοτζιτς
Η Αλγερία το διατυμπανίζει και καμαρώνει κι εκείνος έχει στυλώσει τα πόδια. Ο Τζαμέλ Αμπντούν «χορεύει» φέτος με την φανέλα του Θρύλου και στην χώρα του καθημερινά του αφιερώνουν πολλά, για τις παραστάσεις του.
Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο άσος του Ολυμπιακού, μάλλον θα αργήσει να φορέσει ξανά την φανέλα της Εθνικής. Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς δεν τον έχει στα πλάνα του. Ο εκλέκτορας της Αλγερίας, δέχθηκε χθες πολλές ερωτήσεις, σχετικά με αυτό, σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφορικά με τις κλήσεις που αναμένεται να κάνει.
«Ο Τζαμέλ Αμπντούν δεν είναι στα πλάνα μου. Για την δεξιά πτέρυγα έχω τους Καντίρ, Ματμούρ, Φεγκούλι, Μπουντεμπούζ και δεν μπορώ να καλέσω και άλλον», είπε ο Χαλίλχοτζιτς ξεσηκώνοντας τους αλγερινούς δημοσιογράφους, οι οποίοι τόνισαν τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει κάνει φέτος με τον Ολυμπιακό.
Ο Χαλίλχοτζιτς συνεχίζει να δέχεται αρνητικά σχόλια γι αυτή την στάση του, αφού τα ΜΜΕ της χώρας επισημαίνουν ότι στην εθνική πρέπει να παίζουν οι καλύτεροι και πιο φορμαρισμένοι, με τον Αμπντούν να είναι ένας από αυτούς. 

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου