ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Μαντσίνι εναντίον διαιτησίας

Μαντσίνι εναντίον διαιτησίας

20/4/2012
Μαντσίνι εναντίον διαιτησίας
Υπεύθυνη τη διαιτησία θεωρεί για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της Μάντσεστερ Σίτι, ο προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι ενώ παράλληλα τόνισε το κόστος που είχε για τους «πολίτες», η απουσία του Σέρχιο Αγουέρο.

Η Σίτι βρίσκεται 5 βαθμούς μακριά από την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ στο… δρόμο προς τον τίτλο του αγγλικού πρωταθλήματος, με 4 αγωνιστικές να απομένουν και ενώ στις 30 Απριλίου «κοντράρονται» μεταξύ τους στο «Έτιχαντ».

«Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε το φετινό πρωτάθλημα, εξαιτίας κάποιων περιέργων καταστάσεων τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες. Πολύ περίεργες καταστάσεις, μόνο αυτό μπορώ να πω. Όταν ήμουν στην Ιταλία νόμιζα πως η Πρέμιερ Λιγκ έχει τους καλύτερους διαιτητές, αλλά πλέον η άποψη μου έχει αλλάξει. Οι κανόνες δεν είναι ίδιοι για όλους», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός της Σίτι.

«Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη σεζόν, που πραγματικά κάνεις λάθη και όντως κάναμε μερικά. Όταν όμως είχαμε εκτός τον Αγουέρο για δύο παιχνίδια, ήταν σημείο κλειδί, αφού και στα δύο δεν καταφέραμε να πάρουμε 3 βαθμούς. Με αυτόν στη σύνθεση μας θα είχαμε καλύτερη τύχη», είπε στο τέλος για την απουσία του Αργεντινού επιθετικού.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου