ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Προανήγγειλε το "αντίο" ο Έμερι

Προανήγγειλε το "αντίο" ο Έμερι

Ο Ουνάι Έμερι θα αποχωρήσει από την Βαλένθια στο τέλος της σεζόν, κάτι που ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές των "νυχτερίδων".
"Ελπίζουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση ενός τίτλου και να προκριθούμε στο ερχόμενο Champions League, αν και τη νέα σεζόν δεν θα είμαι εδώ", ήταν τα λόγια του Έμερι στα αποδυτήρια, όπως αποκαλύπτει στην ηλεκτρονική της έκδοση η μαδριλενικη "As".

Όπως μάλιστα υπογραμμίζει το εν λόγω μέσο, το διαζύγιο ήταν η μοναδική λύση εδώ και καιρό στον ορίζοντα: από τη στιγμή που ούτε η διοίκηση της Βαλένθια του είχε προτείνει ανανέωση ούτε ο ίδιος ήταν θετικός σε περίπτωση που του γινόταν τέτοια πρόταση.

Όπως είναι λογικό η διαφαινόμενη αποχώρηση του Έμερι από τη Βαλένθια δεν αφήνει αδιάφορο τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που τα σενάρια φέρνουν τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν τον Ισπανό τεχνικό στις πρώτες θέσεις της λίστας για διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Να σημειωθεί ότι στα τέσσερα συνολικά χρόνια του στις "νυχτερίδες", ο Έμερι δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο (ηττήθηκε στο ισπανικό Super Cup του 2008 από τη Ρεάλ Μαδρίτης) αλλά τις δύο τελευταίες χρονιές έβγαλε την ομάδα του στο Champions League.

Επιπλέον, τη φετινή σεζόν έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα διεκδικήσει με τη Βαλένθια το εισιτήριο για τον τελικό του Europa League απέναντι στην Ατλέτικο.

Η ήττα πάντως με 4-2 στον πρώτο ημιτελικό από τους Μαδριλένους προκάλεσε την οργή μερίδας οπαδών της Βαλένθια, με τον Έμερι και τους παίκτες του να αντικρύζουν ένα περίεργο θέαμα φτάνοντας την Παρασκευή για προπόνηση.

Αυτό ήταν ένα... πανό που είχε κρεμαστεί λίγο έξω από το προπονητικό κέντρο "Ciudad Deportiva de Paterna", το οποίο έγραφε "Εκπροσωπείτε τα όνειρά μας, μισθοφόροι".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου