ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

EUROPA LEAGUE-αποτελεσματα-γκολ (videos)

  EUROPA LEAGUE-αποτελεσματα-γκολ (videos)

20/4/2012

Sporting – Bilbao 2-1

Μεγάλος αγώνας έγινε στη Λισαβόνα, με την Sporting να κάνει την ανατροπή και να επικρατεί της Bilbao στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Europa League.
Ωστόσο, με το εκτός έδρα γκολ οι Βάσκοι απέκτησαν βάσιμες ελπίδες για την πρόκρισή τους στον τελικό της διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1976-77 και τη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου UEFA.
sporting bilbao 2-1Οι Πορτογάλοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να μπορούν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους. Το εκτός έδρας γκολ για τους Βάσκους πέτυχε ο Aurtenetxe στο 54’ με σουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η Bilbao είχε δοκάρι σε σουτ του Susaeta. Το γκολ της ισοφάρισης για τη Sporting ήρθε στο 75’ με καρφωτή κεφαλιά του Insua. Η μεγάλη ανατροπή έγινε στο 80’, με φανταστικό σουτ του Capel.
Γκολ: Insua 75’, Capel 80’ – Aurtenetxe 54’
Οι συνθέσεις:
Sporting:
Patrício, Carriço (Carrillo 68’), Polga, Pereira, Insúa, Schaars, Izmailov, Capel (Pereirinha 84’), Martins (Rubio 76’), Van Wolfswinkel .
Bilbao: Iraizoz, Aurtenetxe, Amorebieta, Iraola, Ekiza, Iturraspe, De Marcos, Herrera (San José 73’), Llorente, Susaeta (Ibai 84’), Muniain.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Sporting – Bilbao 2-1


Sporting Lissabon 2 - 1 Athletic Bilbao... από Futbol2101

Atletico Madrid – Valencia 4-2

Σαφές προβάδισμα για την πρόκρισή της στον τελικό του Europa League απέκτησε η Atletico Madrid που νίκησε με 4-2 τη Valencia, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Europa League.
atletico madrid valencia 4-2Οι Μαδριλένοι ήταν σαφώς ανώτεροι, όμως οι «νυχτερίδες» έμειναν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης χάρη στα δύο γκολ που πέτυχαν στις καθυστερήσεις των δύο ημιχρόνων από στημένες φάσεις.
Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Falcao με τα δύο γκολ που πέτυχε στο 18’ και στο 78’, ενώ το καρέ των τερμάτων της Atletico συμπλήρωσαν οι Miranda στο 49’ και Adrian στο 54’.
Η Valencia κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με γκολ του Jonas στο 45+3’ και να μειώσει σε 4-2 με τον Ricardo Costa στο 90+4’!
Γκολ: Falcao 18’, 78’, Miranda 49’, Adrian 54’ – Jonas 45+3’, Ricardo Costa 90+4’.
Οι συνθέσεις:
Atlético: Courtois, Luis, Domínguez, Miranda, Suárez, Turan (Tiago 81’), Gabi, Adrian (Salvio 90’), Falcao, Juanfran, Diego (Perea 88’).
Valencia: Alves, Rami, Alba (Piatti 72’), Ruiz, R.Costa, Mathieu, Topal, Feghouli (Canales 72’), Costa, Jonas (Aduriz 79’), Soldado.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Atletico Madrid – Valencia 4-2

Atletico Madrid vs Valencia 4-2 All Goals... από madridista328


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου