ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Φέισα: "Να βοηθήσω του χρόνου"

Φέισα: "Να βοηθήσω του χρόνου"

Ο Λιούμπομιρ Φέισα αγωνίστηκε σαν αλλαγή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και σε δηλώσεις του τόνισε πως αισθάνεται καλά, προχωράει βήμα - βήμα και θέλει να είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν.
Ο Σέρβος μέσος στάθηκε άτυχος την φετινή σεζόν, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στις δηλώσεις του τόνισε πως αισθάνεται καλά, προχωράει βήμα - βήμα και θέλει να είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν.
"Για μένα είναι κατά κάποιο τρόπο και αναγνωριστικά αυτά τα παιχνίδια, όπως με τον ΠΑΣ. Είναι πολύ σημαντικό που παίρνω χρόνο συμμετοχής, γιατί φέτος ήμουν τραυματίας στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Ευτυχώς που εδώ και πάνω από δύο μήνες δεν αισθάνομαι την παραμικρή ενόχληση. Μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν και κακός ο αγωνιστικός χώρος και πρόσεχα λίγο. Για το αν θα παίξω με τον Ατρόμητο δεν το ξέρω. Ο προπονητής είναι αυτός ο οποίος θα αποφασίσει κάτι τέτοιο, εγώ δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό. Πηγαίνω βήμα - βήμα. Σίγουρα για μένα έχει σημασία να μπω δυνατά στην προετοιμασία για του χρόνου, αλλά επαναλαμβάνω ότι πηγαίνω βήμα - βήμα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω του χρόνου τον Ολυμπιακό", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Φέισα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον άλλο άτυχο της φετινής χρονιάς, Μάρκο Πάντελιτς:

"Ο Πάντελιτς είναι στη Σερβία και συνεχίζει το πρόγραμμά του. Μιλάω σχεδόν σε καθημερινή βάση μαζί του. Μου έχει πει ότι δεν πονάει, ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα και πως θα γυρίσει δυνατός. Θα έρθει την άλλη εβδομάδα για να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου