ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Σουάρες: «Όλα εύκολα με τον Κάρολ»

Σουάρες: «Όλα εύκολα με τον Κάρολ»

20/4/2012
Σουάρες: «Όλα εύκολα με τον Κάρολ»
Χαρούμενος εμφανίστηκε ο Λουίς Σουάρες με την παρουσία του Άντι Κάρολ στην επίθεση της Λίβερπουλ, καθώς ο υψηλόσωμος επιθετικός κάνει εύκολο το παιχνίδι για τους υπολοίπους. Παράλληλα, τόνισε ότι με τις τελευταίες εμφανίσεις του, αρχίζει να… παίρνει μπροστά και όλοι θα δουν τον καλό εαυτό του.

Ο 23χρονος Άγγλος πήγε στους «reds» τον Ιανουάριο του 2011 και έχει δεχθεί έντονη αμφισβήτηση, λόγω της μειωμένης παραγωγικότητας του. Ωστόσο, στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, έχει «βρει» δίχτυα και δείχνει να… ξυπνάει.

«Είναι πραγματικά πολύ καλό που έχουμε στην ομάδα μας, έναν παίκτη με τέτοια ικανότητα και στυλ. Το ύψος και η δυνατότητα του να στρώνει την μπάλα σε εμάς τους πιο κοντούς, κάνει πολύ εύκολο το παιχνίδι για όλους μας. Αν βρίσκεσαι συνεχώς κοντά του, η μπάλα θα έρθει στα πόδια σου σίγουρα», σχολίασε ο Ουρουγουανός επιθετικός για τον συμπαίκτη του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Η τεχνική του με την μπάλα στα πόδια έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και στα πρόσφατα παιχνίδια που σκόραρε, έχουμε δει τον πραγματικό Άντι Κάρολ. Περιμέναμε λίγο αλλά πραγματικά συμβάλλει πολύ στο σύνολο, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό», κατέληξε ο Σουάρες.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου