ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Πόνεσε στην τσέπη ο Καζίμ-Ρίτσαρντς

Πόνεσε στην τσέπη ο Καζίμ-Ρίτσαρντς

Με βαρύ χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε η διοίκηση του Ολυμπιακού τον Καζίμ-Ρίτσαρντς για το πειθαρχικό του παράπτωμα στο ματς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (18/4) στους Ζωσιμάδες.
Με 20.000 ευρώ πρόστιμο αποφάσισε να τιμωρήσει τον Καζίμ-Ρίτσαρντς η διοίκηση του Ολυμπιακού, για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξε ο παίκτης στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (18/4) στους Ζωσιμάδες.
Ο 26χρονος Τούρκος διεθνής κυνηγός έφυγε από τον πάγκο για τα αποδυτήρια δίχως να πάρει άδεια, μόλις ολοκληρώθηκαν οι αλλαγές της ομάδας, γεγονός που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και κατ' επέκτασιν ατιμώρητο, από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης είχε κληθεί επίσημα σε απολογία από τους πρωταθλητές Ελλάδας από την Πέμπτη (19/4) και την Παρασκευή (20/4) μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπου και απολογήθηκε ενώπιον των ανθρώπων της ομάδας.

Εντέλει ο Καζίμ τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο και στο εξής είναι στο χέρι του Ερνέστο Βαλβέρδε αν ο παίκτης θα προπονείται μόνος του ή κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου