ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Με τους διεθνείς στη Μελβούρνη

Με τους διεθνείς στη Μελβούρνη

Κανονικά με τους διεθνείς του αναμένεται να ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Αυστραλία για το φιλικό με την Μέλμπουρν Βίκτορι. Στις 15 Μαΐου "πετάει" η αποστολή, σε ένα ταξίδι 24 ωρών.
Υπήρχε ένα θέμα στον Ολυμπιακό, σχετικά με την παρουσία των διεθνών του ποδοσφαιριστών στο φιλικό με την Μέλμπουρν Βίκτορι στις 19 Μαΐου καθώς η προετοιμασία των Εθνικών συγκροτημάτων για το Euro ξεκινά στις 20/5.

Τελικά αυτό διευθετήθηκε και οι Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Χολέμπας, Φετφατζίδης και Μέλμπεργκ θα πάνε κανονικά με την ομάδα στην Αυστραλία. Οι μόνοι που δεν θα ταξιδέψουν θα είναι οι τραυματίες.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, η αποστολή του Ολυμπιακού θα "πετάξει" για την Αυστραλία στις 15 Μάη και το ταξίδι θα έχει διάρκεια περίπου 24 ωρών. Εκεί οι Πειραιώτες θα πάρουν μέρος σε μια σειρά από εκδηλώσεις, ενώ θα υπάρξει και ανοικτή προπόνηση για να παρακολουθήσουν οι ομογενείς.

Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 12.000 εισιτήρια για το φιλικό και αναμένεται να υπάρξει sold out και στα 50.000 που υπάρχουν προς πώληση. Παρούσα στο ματς θα είναι και η σχολή του Ολυμπιακού που εδρεύει στο Σίδνεϊ.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου