ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Άντιτς: «Το κάναμε εύκολο» (video)

Άντιτς: «Το κάναμε εύκολο» (video) 

20/4/2012

Ο Πέρο Άντιτς που στον πρώτο προημιτελικό έβλεπε το καλάθι του ΠΑΟΚ σαν βαρέλι και μάλιστα μέσα και έξω από τα 6,75μ. (πρώτος σκόρερ με 18 πόντους και 100% ευστοχία), μίλησε στην κάμερα του olympiacos24 για το παιχνίδι αλλά και τη δύσκολη συνέχεια.
Συγκεκριμένα ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού μας είπε:
«Το κάναμε εύκολο. Παίξαμε δυνατά και δεν τους υποτιμήσαμε. Δείξαμε επαγγελματισμό. Ο ΠΑΟΚ είναι μια έμπειρη ομάδα, έχει καλούς παίκτες, αλλά έχει προβλήματα αυτή τη σεζόν. Εμείς πάντως παίξαμε δυνατά και για τον κόσμο που είχε έρθει σήμερα να μας δει, γιατί θέλαμε να αποδείξουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι δίκαια εκεί που βρίσκεται».
Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα είναι έτοιμη μπαίνοντας στην τελική ευθεία της σεζόν:
«Αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορεί να απαντήσει ο προπονητής μας. Δεν μπορώ να το κρίνω εγώ ή να πω κάτι για αυτό. Εμείς προπονούμαστε πολύ σκληρά όπως θέλει ο κόουτς, και προχωράμε βήμα βήμα. Δεν σκεφτόμαστε από τώρα το φάιναλ-4, συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Από αύριο θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για τον δεύτερο προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ γιατί θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι εκεί (στην Πυλαία), αν το γήπεδο είναι γεμάτο».
Δείτε το video.



www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου