Στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους ότι προέχουν τα αγωνιστικά και μετά τον τελικό του Κυπέλλου θα υπάρξει κινητικότητα στο θέμα του προπονητή, των μετεγγραφών και των ανανεώσεων. Για το πρώτο θέμα, δε, δηλαδή αυτό του διαδόχου του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε λόγο για εξελίξεις μετά τις αρχές Ιουνίου.

Όπως και να 'χει, στο λιμάνι θέλουν να φέρουν ένα γερό όνομα και ο πρόεδρος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά, ώστε να υπάρξει η κατάλληλη διάδοχη κατάσταση και να έρθει ένας σπουδαίος τεχνικός στον πάγκο του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

Ήδη στην λίστα του Θρύλου υπάρχουν πολλά ονόματα και ο 41χρονος Ουνάι Έμερι είναι αυτός που φαίνεται να έχει προβάδισμα, αλλά καλό θα είναι να περιμένουμε και να μην είμαστε όλοι τόσο βιαστικοί. Άλλωστε, δεν είναι ο μοναδικός κόουτς στον πλανήτη ο εν λόγω...
Όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ του «Πρωταθλητή», στο μυαλό του προέδρου υπάρχει πάντα η περίπτωση ενός μεγάλου ονόματος που θα προκαλέσει αίσθηση και κάτι τέτοιο δεν προκύπτει τυχαία. «Κάτι δυνατό που ετοιμάζει ο πρόεδρος και στο θέμα του προπονητή» τονίζουν στο λιμάνι και περιμένουμε να δούμε το προσεχές διάστημα.

Πάντως, το δουλεύει το θέμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και θα προσπαθήσει να φέρει τον καλύτερο στον πάγκο της ομάδας.

www.thrylos.gr/