ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

SUPER /LEAGUE-29η αγωνιστικη-αποτελεσματα-γκολ (videos)

SUPER /LEAGUE-29η αγωνιστικη-αποτελεσματα-γκολ (videos)
18/4/2012

ΠΑΟΚ – Δόξα Δράμας 2-0

Χωρίς να δυσκολευτεί ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην Τούμπα με 2-0 για την 29η αγωνιστική της Superleague.
paok doxa 2-0 panagiotoudisΤο σκορ για τον ΠΑΟΚ άνοιξε στο 13ο λεπτό ο Κώστας Παναγιωτούδης με σουτ, πανηγυρίζοντας το παρθενικό γκολ του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στη μεγάλη κατηγορία. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε με τους Αθανασιάδη και Cirillo, με τον Δαύκο να δείχνει ετοιμότητα.
Ανάλογη ήταν η εικόνα στο δεύτερο μέρος με το Nimani επίσης να πετυχαίνει το παρθενικό γκολ του στο 59’ με δεξί πλασέ και να κλειδώνει τη νίκη του ΠΑΟΚ.
Αξιοσημείωτο είναι ότι οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια στο δεύτερο μέρος, με τους Σταφυλίδη, Παναγιωτούδη και Garcia
Γκολ: Παναγιωτούδης 13’, Nimani 59’
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Garcia, Cirillo, Σαλπιγγίδης (Γεωργιάδης 68′), Μαλεζάς, Ivic (Γιάννου 60′), Αθανασιάδης, Παναγιωτούδης, Nimani (Lino 76′), Etto.
Δόξα Δράμας: Δαύκος, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης, Kapel (Κυβελίδης 57′), Αραβίδης, Lima, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός (Ρούτσης 46′), Wellington, Σοϊλέδης (Στεργιανός 68′).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΠΑΟΚ – Δόξα Δράμας 2-0


29η αγων.: ΠΑΟΚ-Δόξα 2-0 (HL) από greeksuperleague Πανιώνιος – SKODA Ξάνθη 1-1

«Χρυσό» βαθμό κατέκτησαν Πανιώνιος και SKODA Ξάνθη, που έμειναν στο 1-1 για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League. Έτσι, αμφότερες οι ομάδες έφτασαν στους 33 βαθμούς και διασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία.
paniwnios skoda xanthi 1-1 videoΟι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, δημιούργησαν ευκαιρίες, ωστόσο στερήθηκαν αποτελεσματικότητας. Αντίθετα, η Ξάνθη δίχως να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 25΄ με κεφαλιά του Βασιλακάκη. Ο Πανιώνιος συνέχισε να πιέζει με στόχο την ισοφάριση, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Το σύνολο του Άκη Μάντζιου είχε τη διάθεση και με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει μην μπορώντας να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Ξάνθης. Ωστόσο, έπρεπε να περιμένει μέχρι το 72΄, όταν ο Omo με κεφαλιά από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1.
Γκολ: Omo 72΄ / Βασιλακάκης 25΄
Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Curdi, Pierre, Σιόβας, Ρόκας (Schembri 55΄), Μενδρινός, Omo, Antunes, Σάμαρης, Dimbala (Abdullayev 67΄), Cuqi.
SKODA Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Stasiak, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Dani, Βλαχοδήμος (Σταθάκης 80΄), Πλατέλας (Poy 57΄), Marselinho (Μάνταλος 57΄), Markovski.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights της αναμέτρησης Πανιώνιος – SKODA Ξάνθη:


Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-2

Σε ένα κακό ματς ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 0-2 του Αστέρα στην Τρίπολη για την 29η αγωνιστική της Superleague.
Στο πρώτο μέρος το θέαμα ήταν κάτω του μετρίου, με τις ενδιαφέρουσες στιγμές να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.
asteras panathinaikos 0-1Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους πράσινους ήρθε στο 58’ με όμορφη ενέργεια του Cleyton, που απέφυγε το Μπαντή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Παρά τις αλλαγές του Τσιώλη ο Αστέρας δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τους πράσινους, που στις καθυστερήσεις κατάφεραν να διπλασιάσουν τα γκολ τους με τον Χριστοδουλόπουλο.
Γκολ: Cleyton 58’, Χριστοδουλόπουλος 90+3
Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης
: Μπαντής, Τσαμπουρής, Pulido, Juanito, Πιπίνης, Alvarez (Σολάκης 75’), Ucero, Navarro (Breska 79’), Rayos, Perrone, Frankou (Martins 46)
Παναθηναϊκος: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Boumsong, Kante, Μαρίνος (Μαυρίας 60’), Νίνης (Φουρλάνος 75’), Χριστοδουλόπουλος, Vitolo, Πετρόπουλος, Σπυρόπουλος, Cleyton (Καραγκούνης 59’)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-2


Asteras-Panathinaikos 0-2 από MotionCrew

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 0-4

Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι ο Ολυμπιακός επικράτησε με το ευρύ 0-4 του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League.
pas giannina olympiakos 0-4 videoΟι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτες στον, βαρύ ομολογουμένως, αγωνιστικό χώρο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να δυσκολεύεται στη δημιουργία φάσεων. Ο Vila από την πλευρά των γηπεδούχων έχασε στη συνέχεια μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.
Στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να σκοράρουν στο 53΄, όταν ο Mirallas με δεξί πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Abdoun. 11΄ αργότερα ο Djebbour διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 0-3 στο 71΄. Ο Ολυμπιακός δε σταμάτησε εκεί, καθώς 3΄ αργότερα, ο Φετφατζίδης με αριστερό φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον Αναστασιάδη και έκανε το 0-4.
Γκολ: Mirallas 53΄, Djebbour 64΄, 71΄, Φετφατζίδης 74΄
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Wanderson, Πάντος, Ντάσιος, Μηχαήλ, Zambrella (Γιάκος 78΄), Κυριάκος (Τζάνης 59΄), Becerra, Vila, Γεωργίου, De Vincenti.
Ολυμπιακός (Valverde): Carroll, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Marcano, Τοροσίδης, Μανιάτης (Fejsa 76΄), Fuster, Orbaiz, Abdoun (Φετφατζίδης 72΄), Mirallas, Djebbour (Diogo 78΄).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός:


Superleague, 29η αγωνιστική: ΠΑΣ... από greeksuperleague

Κέρκυρα – ΟΦΗ 4-1

Η Κέρκυρα πήρε πολύτιμο «τρίποντο» επικρατώντας του ΟΦΗ με 4-1 στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League και μετά το «διπλό» στο «Καραϊσκάκης», έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα στη μάχη της παραμονής.
kerkyra ofh 4-1 videoΟι «Κρητικοί» παίζοντας χωρίς άγχος, ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με το Βαγγέλη Μάντζιο να κάνει το 1-0 στο 13΄, έπειτα από οργανωμένη αντεπίθεση. Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με την Ιωάννου και αμέσως μετά, στο 23΄, ο Wenzel να βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το 2-1. Ωστόσο, οι «Κερκυραίοι» πέτυχαν την απόλυτη ανατροπή, καθώς στο 25΄ ο Γραμμόζης με ένα σουτ από τα 35 μέτρα διαμόρφωσε το 3-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Το δεύτερο μέρος επεφύλασσε ελάχιστες συγκινήσεις, με τον ρυθμό να έχει πέσει αισθητά. Ωστόσο, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Wenzel σημείωσε και δεύτερο προσωπικό τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.
Γκολ: Ιωάννου 20΄, Wenzel 23΄, 93΄, Γραμμόζης 25΄ / Μάντζιος 13΄
Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα (Καβακάς): Αναστασόπουλος, Wenzel, Σακελλαρίου, Osman, Majstorovic, Γραμμόζης, Μίχος, Αγρίτης (Γιάντσης 65΄), Τσίγγας (Ηλιάδης 54΄), Ιωάννου, Καλαντζής (Μπάρκογλου 86΄).
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Ταυλαρίδης, Dennis Souza, Verdinho (Πίτσος 63΄), Kendal, Bodor (Νυκτάρης 83΄), Jorge Lopez (Μπούρμπος 58΄), Jordi Lopez, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Μάντζιος
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights της αναμέτρησης Κέρκυρα – ΟΦΗ:


29η αγωνιστική: Κέρκυρα-ΟΦΗ: 4-1 (GOALS) από greeksuperleague  

ΑΕΚ – Ατρόμητος 0-0

Βαθμούς και… δοκάρια μοιράστηκαν στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Superleague.
aek atromitos 0-0Στο 7ο λεπτό ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά αντεγκλήσεων μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ για ένα πανό κατά του Ντέμη Νικολαϊδη. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Ατρόμητο, με τον Μήτρογλου στο 31’ να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η ΑΕΚ είχε την καλύτερη στιγμή της στο πρώτο μέρος στο 40’, όταν ο Itandje εξουδετέρωσε σουτ του Carlos.
Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, αρχικά η ΑΕΚ με κεφαλιά του Μανωλά στο 51’ και στη συνέχεια ο Ατρόμητος με δυνατό σουτ του Μήτρογλου στο 71ο λεπτό.
Γκολ:
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ:
Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μανωλάς, Μάκος, Γεωργέας, Μπουγαϊδης, Καφές, Carlos (Vargas 72′), Leonardo (Λαγός 88′), Κλωναρίδης (Φούντας 82΄), Beleck.
Ατρόμητος: Itandje, Γιαννούλης (Epstein 72′), Thomas, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Μπάλλας (Καραγκούνης 58′), Iglesias, Δημούτσος, Τάτος, Brito (Νάστος 78′), Μήτρογλου.
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα ΑΕΚ – Ατρόμητος 0-0


29η αγωνιστική: ΑΕΚ-Ατρόμητος 0-0 | Highlights από greeksuperleague

Παναιτωλικός – Άρης 5-1

Ο Παναιτωλικός επικράτησε του Άρη με το ευρύ 5-1, στο πλαίσιο της 29ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League, ωστόσο παρά τις μαθηματικές ελπίδες που διατηρεί, βρίσκεται με το ένα πόδι στη Football League.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με τον Πασά να ανοίγει το σκορ στο 13΄, έπειτα από σέντρα του Fernandes. Η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκε στους ίδιους, που λίγο πριν την εκπνοή του 45λεπτου, σημείωσαν και δεύτερο τέρμα, όταν ο Camara με αριστερό σουτ νίκησε τον Βελλίδη.
panaitwlikos aris 5-1 videoΜε την έναρξη της επανάληψης, ο Χαριστέας έκανε τρία τα τέρματα για την ομάδα του, καθώς με βρήκε δίχτυα με πλασέ στο 47΄. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης διεύρυνε κι άλλο το σκορ, διαμορφώνοντας το 4-0. Οι «κίτρινοι» το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 74΄, έπειτα από εύστοχο αριστερό διαγώνιο σουτ του Γιαννιώτα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Παναιτωλικός σημείωσε κι άλλο τέρμα, με τον Fernandes να πλασάρει τον Βελλίδη και να κάνει το 5-1. Στη συνέχεια, ο διαιτητής Βοσκάκης αναγκάστηκε να διακόψει την αναμέτρηση, καθώς υπήρχε συμπλοκή μεταξύ αστυνομίας και οργανωμένων οπαδών του Παναιτωλικού, που είχε ως αποτέλεσμα να γίνει χρήση χημικών. Ο αγώνας άρχισε και πάλι στη συνέχεια και ολοκληρώθηκε με αρκετή καθυστέρηση.
Γκολ: Πασάς 13΄, Camara 45΄+1΄, Χαριστέας 47΄, 52΄, Fernades 76΄ / Γιαννιώτας 74΄
Οι συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Νταλακούρας): Cennamo, Dolezaj, Edjenguele, Κούσας, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Ricardo Fernandes, Boumale, Πασάς (Mumin 62΄), Χαριστέας (Μπελεβόνης 80΄), Camara (Akale 65΄).
Άρης (Masado): Βελλίδης, Michel, Sankare, Neto, Λαζαρίδης, Παπαζαχαρίας (Κατίδης 56΄), Faty, Καπετάνος, Acosta (Κανούλας 64΄), Γιαννιώτας, Soltani (Τριανταφυλλάκος 46΄).
Δείτε  το video με τα γκολ και τα highlights της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Άρης:


Superleague, 29η αγωνιστική: Παναιτωλικός-Άρης... από greeksuperleague Εργοτέλης – Λεβαδειακός

O Λεβαδειακός επικράτησε του Εργοτέλη στην Κρήτη με 0-1 για την 29η αγωνιστική και εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, σε αντίθεση με τους Κρητικούς που δίνουν ματς «χωρίς αύριο» στα Πηγάδια, κόντρα στη SKODA Ξάνθη την ερχόμενη Κυριακή, ενώ θα περιμένουν και το αποτέλεσμα του Άρης-Κέρκυρα.
ergotelis levadeiakos 0-1Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Chubinho στο 56ο λεπτό μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Napoleoni.
Ο Εργοτέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 27’ όταν από κεφαλιά του Budimir η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Γκολ: Chubinho 56′
Οι συνθέσεις:
Εργοτέλης:
Καβουσάκης, Τζανακάκης, Sashiasvili (Χάντι 75’), Oliseh, Σαρρής, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Junior, Κατσικοκέρης, Κουτσιανικούλης (Beto 75’), Budimir (Leal 55’).
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος (Βασιλείου 76’), Tomas, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Κόρμπος, Κουτσόπουλος, Chubinho (Μαχαίρας 89’), Favalli, Napoleoni, Popovic (Viana 84’).
Δείτε  το video με τo γκολ και τα highlights του αγώνα Εργοτέλης – Λεβαδειακός 0-1


Superleague, 29η αγωνιστική: Εργοτέλης-Λεβαδεια... από greeksuperleague ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου