ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ίβκοβιτς: "Έχασα ένα πολύ καλό φίλο"

Ίβκοβιτς: "Έχασα ένα πολύ καλό φίλο"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν μίλησε ιδιαίτερα για μπάσκετ στη συνέντευξη Τύπου, αλλά κυρίως για τον καλό του φίλο, Δημήτρη Μητροπάνο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών.
"Έχασα ένα πολύ καλό φίλο και λυπάμαι πολύ γι' αυτό. Ήμασταν φίλοι πολλά χρόνια, φίλοι οικογενειακώς.

Ξέραμε ότι ήταν πολύ Ολυμπιακός κι είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις για την ομάδα", τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης (19/4) είπε κι αυτός το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο ερμηνευτή, συμπληρώνοντας:

"Η Ελλάδα είναι τυχερή γιατί πολλές γενιές θα μεγαλώσουν με τη φωνή και τα τραγούδια του Δημήτρη. Όταν είχε περάσει το πρώτο πρόβλημα υγείας του είχε φθάσει τα 35 κιλά και μου είχε πει ότι θα καταφέρω να τραγουδήσω. Το τραγούδι τον σήκωσε όρθιο".

Στα του αγώνα, ο Σέρβος προπονητής υπογράμμισε: "Ήταν ένα παιχνίδι με δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο είχαμε καλή αντίδραση και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί και για εμένα οι νεαροί παίκτες θα πρέπει να κρατούν ρυθμό και να είναι σοβαροί. Θέλει προσοχή.

Ξεκινήσαμε καλά την σειρά, αλλά θα είναι ένας τελείως διαφορετικό ματς στην Θεσσαλονίκη. Έρχονται κρίσιμα ματς στα Play Off και στο Final Four και γι’ αυτό θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου