ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Γεμάτη... Βάσκους η λίστα του Φέργκιουσον!

Γεμάτη... Βάσκους η λίστα του Φέργκιουσον!

20/4/2012

Η φετινή έκπληξη του Γιουρόπα Λιγκ, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Και πώς να μην το κάνει, αφού και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπεσε «θύμα» της! Το ρόστερ της Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει περάσει από το «μικροσκόπιο» του Σκοτσέζου τεχνικού και το england365.gr παρουσιάζει τους πέντε στόχους!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» με δύο ήττες, αποκλείστηκαν από τους Βάσκους στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, προκαλώντας ένα από τα μεγαλύτερα σοκ των φετινών ευρωπαϊκών διοργανώσεων! Το ποδόσφαιρο της Μπιλμπάο και ο τρόπος με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Μπιέλσα έχουν βγάλει τη λέξη φόβος από το λεξιλόγιό τους, εντυπωσίασε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που μάλιστα, δεν έμεινε στο άτυπο σκάουτινγκ των μεταξύ τους αγώνων.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Μπιλμπάο αντιμετώπισε τη Σπόρντινγκ Λισαβόνας στην Πορτογαλία για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ κι εκεί βρέθηκε ο αδερφός του προπονητή της Γιουνάιτεντ και επικεφαλής σκάουτερ των Πρωταθλητών Αγγλίας στην Ευρώπη, Μάρτιν Φέργκιουσον.

Αντέρ Ιτουράσπε

Ο 23χρονος μέσος των Βάσκων με την ταχύτητα και την τεχνική του αναπτύσσει μαεστρικά το παιχνίδι της ομάδας του. Βάσει των αναγκών της Γιουνάιτεντ για την απόκτηση ενός μέσου και ενός αριστερού εξτρέμ, ο Ιτουράσπε μπορεί να λύσει τα προβλήματα του αγγλικού συλλόγου.

Όσκαρ ντε Μάρκος

Ο 22χρονος επιτελικός μέσος είναι ένας από αυτούς που με την παρουσία του Μαρσέλο Μπιέλσα στην τεχνική ηγεσία της Μπιλμπάο, έχει καταφέρει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που πρέπει να διακρίνει έναν ποδοσφαιριστή στη θέση που αγωνίζεται. Στο ξεκίνημα της σεζόν έπαιξε και σαν αριστερό μπακ αλλά και σαν δεξιός εξτρέμ, αλλά μόλις ο προπονητής των Βάσκων αντιλήφθηκε ποια ήταν η καλύτερη θέση για τον ντε Μάρκος μέσα στο γήπεδο, ο ποδοσφαιριστής πρόσφερε στο μέγιστο βαθμό.

Χάβι Μαρτίνεθ

Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα μετόπισθεν, φέρνει και τον Χάβι Μαρτίνεθ στη λίστα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο 23χρονος στόπερ έχει παραδεχτεί ότι δεν είναι και το… καλύτερο παιδί όσον αφορά τη συμπεριφορά του εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αλλά ένας δυνατός και σκληροτράχηλος αμυντικός πολλές φορές… απαιτείται! Ο Μάρτιν Φέργκιουσον που τον παρακολούθησε κόντρα στη Σπόρτινγκ εντυπωσιάστηκε, ενώ στην «κούρσα» για την υπογραφή του παίκτη έχουν προστεθεί και οι Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Άντερ Ερέρα

Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Ρεάλ Σαραγόσα και πλέον διανύει ίσως τα καλύτερα χρόνια στην ποδοσφαιρική του καριέρα με τη φανέλα της ομάδας της γενέτειράς του. Ο Ερέρα, στα 22 του χρόνια εξελίσσεται σε έναν εκ των κορυφαίων μέσων, με εξαιρετική αντίληψη του χώρου στη μεσαία γραμμή, τεχνική, ταχύτητα, εργατικότητα αλλά και ώριμη σκέψη. Παίζει και με τα δύο πόδια, ενώ έχουν κάνει την εμφάνισή τους και… οι συγκρίσεις με τους Πολ Σκόουλς και Στίβεν Τζέραρντ! Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του, αλλά δεν έχει υπάρξει κάτι ουσιαστικό.

Ικέρ Μουνιαΐν

Ετών 19, αλλά με ταλέντο που θα ζήλευαν πολλοί άλλοι επιθετικοί και μεγαλύτεροι σε ηλικία! Ο Ικέρ Μουνιαΐν χρειάζεται ακόμη δουλειά σε επίπεδο δύναμης, αλλά η ψυχραιμία του απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ και η αντοχή του είναι στοιχεία αξιοζήλευτα. Τις ελπίδες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ενδεχόμενη συμφωνία ενισχύει το γεγονός πως ο νεαρός άσος είναι κολλητός του Νταβίντ Ντε Χέα και η δουλειά… μπορεί να γίνει μέσω του Ισπανού πορτιέρο. Δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή του να τον χρησιμοποιεί και σαν «κρυφό κυνηγό», αφού πολλές φορές παίζει μακριά από την περιοχή και κάνει συνεχή κίνηση.

www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου