ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Δελφίνια, δελφινάκια…

Δελφίνια, δελφινάκια… 

24/5/2012

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η ελληνική ομάδα κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Ντέμπρετσεν.

Παναγιώτης Σαμιλίδης και Γιάννης Δρυμωνάκος, στα 200 μέτρα πρόσθιο και στα 200 πεταλούδα αντίστοιχα, πρόσθεσαν ακόμα δύο μετάλλια στο… σακούλι της αποστολής, και τα δύο χάλκινα.

Ο Άρης Γρηγοριάδης, ο οποίος πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα ύπτιο, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και δεν ανέβηκε στο βάθρο ενώ η Κριστέλ Βουρνά πέρασε στον τελικό στα 100 μέτρα πεταλούδα.

Ο Παναγιώτης Σαμιλίδης ανέβηκε στο βάθρο, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 200 μέτρα πρόσθιο, «σπάζοντας» εκ νέου το πανελλήνιο ρεκόρ, κάνοντας χρόνο 2.09.72! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος επίσης πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 200 μέτρα πεταλούδα με χρόνο 1.56.48. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Νωρίτερα, η Κριστέλ Βουρνά τερμάτισε στην τρίτη θέση στα ημιτελικά των 100 μέτρων πεταλούδα, με χρόνο 58.79 και θα βρίσκεται στον τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει την Παρασκευή (25/5). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Στο τελευταίο χρονικά αγώνισμα των 50 μέτρων ύπτιο, ο Άρης Γρηγοριάδης δεν κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία του στα 100 μέτρα ύπτιο και τερμάτισε όγδοος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου