ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Διαμαντάκος: "Νίκη και με την Κύπρο"

Διαμαντάκος: "Νίκη και με την Κύπρο"

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Εθνικής Νέων στη νίκη απέναντι στην αντίστοιχη της Τουρκίας με σκορ 3-0 και σε δηλώσεις του τόνισε πως στόχος είναι η επικράτηση κόντρα στην Κύπρο που θα δώσει προβάδισμα πρόκρισης στην Ελλάδα.
Στον πρώτο της αγώνα για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, η Εθνική Νέων κέρδισε την Τουρκία με 3-0, με τον Δημήτρη Διαμαντάκο του Ολυμπιακού να πετυχαίνει 2 τέρματα.
Πλέον ο επόμενος αγώνας στο πλαίσιο του 5ου ομίλου της elite round είναι με αντίπαλο την Κύπρο και ο Διαμαντάκος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ τόνισε πως με μια ακόμη νίκη, η Ελλάδα παίρνει προβάδισμα πρόκρισης για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

"Κάναμε μια πολύ καλή αρχή στο τουρνουά. Ήταν σημαντικό που νικήσαμε μια δυνατή ομάδα και αποκτήσαμε ακόμη καλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Θα επιδιώξουμε και στο ματς με την Κύπρο να πάρουμε γρήγορα τον έλεγχο του παιχνιδιού και τη νίκη που θα μας δώσει προβάδισμα πρόκρισης. Η ομάδα μας είναι ποιοτική και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να βρεθούμε το καλοκαίρι στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο νεαρός επιθετικός των ερυθρολεύκων.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου