ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Τάρλατς: "Όταν έχεις ταλέντο και δουλεύεις θα ανταμειφθείς"

Τάρλατς: "Όταν έχεις ταλέντο και δουλεύεις θα ανταμειφθείς"

Ο Ντράγκαν Τάρλατς σχολίασε σε σερβικά ΜΜΕ την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως όταν έχεις ταλέντο, δουλεύεις και κάνεις θυσίες, θα ανταμειφθείς.
Σέντερ του Ολυμπιακού τη δεκαετία του '90, όταν και κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης με τους ερυθρόλευκους στη Ρώμη (1997), με μετέπειτα θητεία με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
Ο λόγος για τον Ντράγκαν Τάρλατς, ο οποίος μίλησε σε σερβικά ΜΜΕ για την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως όταν έχεις ταλέντο, δουλεύεις και κάνεις θυσίες, θα ανταμειφθείς. Παράλληλα ο πρώην σέντερ του Θρύλου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Ο Ίβκοβιτς ανέδειξε για ακόμη μία φορά τη δύναμη που έχουν οι νεαροί παίκτες και τη μετουσίωσε σε μεγάλη επιτυχία. Φυσικά θέλει μεγάλη υπομονή. Πρέπει να διορθωθούν λάθη, αλλά όταν έχεις ταλέντο, αφοσίωση, δουλεύεις και κάνεις θυσίες θα ανταμειφθείς. Πριν αναλάβει για πρώτη φορά ο Ίβκοβιτς τον Ολυμπιακό, ήταν σίγουρο ότι θα πάω στο Σικάγο. Ήμουν 22 ετών και ένιωθα έτοιμος για το ΝΒΑ. Παρόλα αυτά ο Ντούντα με έπεισε να μείνω στην Ελλάδα. Βελτιώθηκα και έγινα καλύτερος".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου