ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Δυναμίτης ο Χάινς στους τελικούς

Δυναμίτης ο Χάινς στους τελικούς

Ο Κάιλ Χάινς στους τελικούς του πρωταθλήματος είναι "δυναμίτης". Ο Αμερικανός σέντερ μοιάζει με "θηρίο ανήμερο" κάτω από την ρακέτα, βοηθώντας τον Ολυμπιακό σε άμυνα και επίθεση. Βίντεο.
Καταπληκτική είναι η παρουσία του Κάιλ Χάινς στους τελικούς του πρωταθλήματος, μέχρι στιγμής. Ο "δυναμίτης" Αμερικανός σέντερ μοιάζει με "θηρίο ανήμερο" κάτω από τις ρακέτες, βοηθώντας τον Ολυμπιακό σε άμυνα και επίθεση. Όσο μπόι και αν του λείπει (1.98μ), άλλο τόσο αγωνιστικό θράσος διαθέτει. Τι και αν έχει ύψος για γκαρντ, το μειονέκτημα του έχει καταφέρει να το "εξαφανίσει" με την απίστευτη δύναμη του,το εντυπωσιακό του άλμα, αλλά και με τα γρήγορα του πόδια, στοιχεία τα οποία του δίνουν την δυνατότητα να τα βάλει με οποιονδήποτε σέντερ στην Ευρώπη.
Είναι αλήθεια, βέβαια, πως απέναντι στον ψηλότερο Βουγιούκα, κάποιες στιγμές, έχει πρόβλημα, αλλά στην επίθεση, πραγματικά, ήταν τρομερός, καθώς υπάρχουν φάσεις που πέφτουν πάνω του δύο και τρεις αντίπαλοι παίκτες, αλλά εκείνος σαν "υπερήρωας" πετάγεται εκεί που δεν το περιμένεις στον αέρα και τελειώνει τις φάσεις, είτε με εντυπωσιακά καρφώματα, είτε ακόμη και με γκολ-φάουλ, δεχόμενος "ξύλο" και σπρωξίματα.

Είναι τέτοια, όμως, η σωματοδομή του και η φυσική του κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην... καταλαβαίνει τίποτα. Τόσο στον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ, όσο και στον δεύτερο στο ΟΑΚΑ, ήταν μέσα στους διακριθέντες παίκτες του Ολυμπιακού, όντας αυτή την στιγμή ο πιο σταθερός παίκτης των Πειραιωτών στην σειρά, κάτι το οποίο φαίνεται και στα νούμερα του, πέρα από την θετική αγωνιστική εικόνα του στο γήπεδο.

Τα στατιστικά του στους δύο τελικούς των playoffs

1ος τελικός: 22 λεπτά, 13 πόντοι, 4/5 δ, 0/1τρ, 5/10β, 5ρ, 0ασ, 1λ, 2κλ, 3κοψ.
2ος τελικός: 16 λεπτά, 18 πόνοι, 6/10δ, 0/0τρ, 6/8β, 4ρ, 0ασ, 1λ, 0κλ, 1κοψ.
Συνολικά: 38 λεπτά, 31 πόντοι, 10/15δ, 0/1τρ, 11/18β, 9ρ, 0ασ, 2λ, 2κλ, 4κοψ.
Μέσος όρος: 19 λεπτά, 15.5 πόντοι, 66%δ, 0%τρ, 57.8%β, 4.5ρ, 0ασ, 1λ, 1κλ, 2κοψ.

Βίντεο - Η σούπερ εμφάνιση του Χάινς στο ΟΑΚΑ:

 
Bίντεο - Οι τάπες του Χάινς στο ΣΕΦ επί του ΠΑΟ:

 
Bίντεο - Ο "δυναμίτης" Χάινς έκανε... μπαμ, κόντρα στη Σιένα:


Βίντεο - Έκανε θραύση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ:

Kyle Hines Olympiacos vs Cska από Pireotis7

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου