ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΓΚΑΛΙΑΝΙ ΓΙΑ ΣΙΛΒΑ,ΜΑΡΟΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ,ΖΕΜΑΝ ΓΙΑ ΛΑΤΣΙΟ

ΓΚΑΛΙΑΝΙ ΓΙΑ ΣΙΛΒΑ,ΜΑΡΟΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ,ΖΕΜΑΝ ΓΙΑ ΛΑΤΣΙΟ


23/5/2012

Γκαλιάνι: «Ο Σίλβα θα παραμείνει στην Μίλαν»


Γκαλιάνι: «Ο Σίλβα θα παραμείνει στην Μίλαν»
Έτοιμος να πει πολλά «όχι» στους επίδοξους… μνηστήρες του Τιάγκο Σίλβα είναι ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, που με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα πώλησης του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, το όνομα του οποίου συνδέεται με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε. Κάθε μεγάλος ισπανικός & αγγλικός σύλλογος τον θέλει, παρ’ όλα αυτά ο παίκτης θα παραμείνει. Θα αντισταθούμε σε όλες τις προτάσεις και ήδη υπάρχουν κάποιες πολύ καλές, από ομάδες που έχουν μεγάλη οικονομική δύναμη», τόνισε για τον 27χρονο άσο που έχει συμβόλαιο με τους «ροσονέρι» μέχρι το 2016.

«Το ίδιο ισχύει και για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς», ξεκαθάρισε παράλληλα ο Γκαλιάνι προαναγγέλλοντας την παραμονή και του Σουηδού επιθετικού.

Μαρότα: «Η Γιουβέντους δεν θα έχει το πάνω χέρι στις μεταγραφές»


Μαρότα: «Η Γιουβέντους δεν θα έχει το πάνω χέρι στις μεταγραφές»
Την άποψη ότι η Γιουβέντους, όπως και οι υπόλοιπες ιταλικές ομάδες, αδυνατούν να ανταγωνιστούν τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους στο μεταγραφικό παζάρι, εξέφρασε ο Τζουζέπε Μαρότα.

Ο διευθυντής της «Γηραιάς Κυρίας» υποστήριξε ότι η Ιταλία ήταν σημείο αναφοράς σε ότι αφορά τις δαπανηρές μεταγραφές, κάτι που άρχισε να αλλάζει μετά την άνοδο συλλόγων όπως η Μάντσεστερ Σίτι ή η Παρί Σεν Ζερμέν.

«Το ιταλικό ποδόσφαιρο ήταν στο επίκεντρο όσον αφορά τις μεταγραφές. Πλέον αυτό δεν ισχύει. Στην αγορά κυριαρχούν ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, που μπορούν να δαπανήσουν πολλά εκατομμύρια. Οι ιταλικοί σύλλογοι που συνήθιζαν να επενδύουν μεγάλα ποσά, δεν μπορούν πλέον να ξοδεύουν τόσα χρήματα. Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις άλλες ευρωπαϊκές ομάδες», τόνισε ο Μαρότα με δηλώσεις του στην ιταλική «Gazzetta dello Sport».

«Η Γιουβέντους δεν μπορεί να έχει το πάνω χέρι στο μεταγραφικό παζάρι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να μειώσουμε το κενό μέσω καλής οργάνωσης και με την ποδοσφαιρική μας κουλτούρα», πρόσθεσε για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν ενόψει της νέας σεζόν οι πρωταθλητές Ιταλίας.

«Βλέπουν» Ζέμαν στην Λάτσιο


«Βλέπουν» Ζέμαν στην Λάτσιο
Στο «στόχαστρο» της Λάτσιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας φέρεται να βρίσκεται ο Ζντένεκ Ζέμαν, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος.

Ο προπονητής της Πεσκάρα έχει κερδίσει τον θαυμασμό όλων στην Ιταλία για το καλό ποδοσφαιρικό θέαμα που προσέφερε η ομάδα του καθ’ όλη την χρονιά και για την γενικότερη απόδοσή της, που είχε ως αποτέλεσμα την απευθείας άνοδο στην Serie A.

Από ότι φαίνεται, τα… κατορθώματά του, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους «λατσιάλι», που φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του. Την ίδια ώρα δημοσιεύματα τον συνδέουν και με άλλες ιταλικές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Φιορεντίνα και η Τζένοα, ενώ αναφέρεται ότι οι άνθρωποι των «μπιανκατζούρι» επιθυμούν ο Τσέχος να παραμείνει στον πάγκο του συλλόγου και την επόμενη χρονιά.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου