ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Λουβαζί: "Έχει συμβόλαιο με τη Γάνδη ο Σόλιντ"

Λουβαζί: "Έχει συμβόλαιο με τη Γάνδη ο Σόλιντ"

Ο μάνατζερ της Γάνδης, Μισέλ Λουβαζί, αποκάλυψε πως έχει κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με τον Τροντ Σόλιντ για την επόμενη σεζόν, ενώ σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Νορβηγό τεχνικό τόνισε με νόημα πως ο τελευταίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη έτους με τη βελγική ομάδα.
Στην βελγική ιστοσελίδα "www.sport-planet.eu" μίλησε ο μάνατζερ της Γάνδης, Μισέλ Λουβαζί, ο οποίος εμφανίστηκε ενήμερος για το ενδιαφέρον που φέρεται να υπάρχει από τον Ολυμπιακό για τον Τροντ Σόλιντ.
Αρχικά ο Λουβαζί αποκάλυψε πως έχει κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με τον Νορβηγό τεχνικό για την επόμενη σεζόν, όσον αφορά θέματα που αφορούν τη Γάνδη και στη συνέχεια απάντησε πως αν οι πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρονται για τον Σόλιντ θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσουν με τη Γάνδη καθώς υπάρχει ακόμη συμβόλαιο ενός έτους ανάμεσα στις δύο πλευρές.

"Είχαμε μια θετική συνομιλία με τον Σόλιντ. Συζητήσαμε πολλά πράγματα, ενόψει της νέας σεζόν. Αν ο Ολυμπιακός τον θέλει, πρώτα θα πρέπει να συμφωνήσουν μαζί μας. Ο Τροντ έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο", υποστήριξε με νόημα ο Λουβαζί.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου