ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

"Ελάτε στο Μπιλμπάο για διακοπές!"

"Ελάτε στο Μπιλμπάο για διακοπές!"

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Ισπανία, έπειτα από μια εξαιρετική σεζόν για τον ίδιο με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Ο 33χρονος μέσος ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμπαίκτες του και πρότεινε να τους φιλοξενήσει στο σπίτι του στη Βασκωνία για διακοπές!
Μια πολύ καλή σεζόν πραγματοποίησε ο Πάμπλο Ορμπάιθ με τα χρώματα του Ολυμπιακού, κατακτώντας το νταμπλ στην Ελλάδα, ενώ τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα είχαν μια αξιοπρεπή παρουσία στην Ευρώπη.
Εκτός από τα αγωνιστικά του προσόντα, ο Βάσκος μέσος ξεχώρισε και με την συμπεριφορά του στο Ρέντη. Εξαιρετικός επαγγελματίας, άνθρωπος χαμηλών τόνων, ανοιχτός με όλους και χωρίς να δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, ο Πάμπλο ήταν πολύ δημοφιλής και αγαπητός στις τάξεις των συμπαικτών του.

Πλέον ο Ορμπάιθ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ισπανία και προέβη σε μια κίνηση που ξάφνιασε ευχάριστα τους συμπαίκτες του. Αφού τους ευχαρίστησε όλους θερμά για την βοήθεια και τη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς στη συνέχεια τους απηύθυνε πρόσκληση για να τους φιλοξενήσει στο σπίτι του στο Μπιλμπάο για διακοπές!

Όλα αυτά στην τελευταία συνάντηση που είχαν όλοι μαζί οι παίκτες του Ολυμπιακού την Δευτέρα (21/5).

Η κίνηση αυτή του Βάσκου εκτιμήθηκε δεόντως από τους συμπαίκτες του που είχαν να λένε για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του Πάμπλο. Μάλιστα ο Ορμπάιθ τους ζήτησε να του προτείνουν και κάποια ελληνικά νησιά όπου θα μπορούσε να περάσει οικογενειακά λίγες μέρες του Ιουνίου.

Ο 33χρονος μέσος μπορεί να έμεινε για μόλις μια σεζόν στο Λιμάνι αλλά εκτίμησε τον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους που συνάντησε, όπως σίγουρο είναι πως όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να πουν τα καλύτερα για αυτόν.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου