ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μέλμπεργκ: "Μάλλον θα ανανεώσω, αλλά δεν το αισθάνομαι!"

Μέλμπεργκ: "Μάλλον θα ανανεώσω, αλλά δεν το αισθάνομαι!"

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ αποκάλυψε στον Τύπο της πατρίδας του πως πιθανότατα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν αισθάνεται 100% σίγουρος πως παίρνει τη σωστή απόφαση!
Στο περιθώριο της προετοιμασίας της Εθνικής Σουηδίας για το Euro 2012, ο Όλοφ Μέλμπεργκ μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για το αν και πού θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο και μετά το φινάλε του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο "βράχος" του Ολυμπιακού ζήτησε παράταση στην παράταση προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση της πειραϊκής ομάδας για την υπογραφή νέου μονοετούς συμβολαίου.

Ο Μέλμπεργκ υποστήριξε πως κατά πάσα πιθανότητα θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν αισθάνεται 100% για την απόφαση αυτή!

Είναι προφανές πως ο Σουηδός στόπερ δεν είναι ευχαριστημένος από την προσφορά του πειραϊκού συλλόγου, η οποία αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως, και περιμένει κάποια πρόταση από άλλη ομάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα σουηδικά ΜΜΕ, η μοναδική προσφορά που έχει στα χέρια του ο παίκτης πλην Ολυμπιακού προέρχεται από ομάδα της Κίνας!

Για το αν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός απάντησε: "Όχι. Θέλω να συνεχίσω παρά το γεγονός πως στην ηλικία μου τα πράγματα συμβαίνουν πολύ γρήγορα και ένας τραυματισμός για παράδειγμα μπορεί να είναι αρκετός".

Όσο για το αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, ο 35άχρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε: "Έτσι όπως φαίνεται αυτή τη στιγμή ναι, θα ανανεώσω. Αλλά είναι κάτι το οποίο δεν το αισθάνομαι 100%".

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου