ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Προχωράει με Μασάδο, ανοιχτό του Ντιελνά


Προχωράει με Μασάδο, ανοιχτό του Ντιελνά

Ο Ολυμπιακός προχωράει το θέμα απόκτησης του Πάολο Μασάδο από την Τουλούζ, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο απόκτησης του Κλοντ Ντιελνά με την υποσημείωση ότι ο Γάλλος μπορεί στη συνέχεια να παραχωρηθεί δανεικός.
Ο Πάολο Μασάδο παραμένει στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να προχωράνε καθημερινά την περίπτωση απόκτησης του Πορτογάλου μέσου της Τουλούζ.
Οι συστάσεις που υπάρχουν στο στρατόπεδο των Πειραιωτών για τον παίκτη είναι εξαιρετικές και ευελπιστούν να εξελιχθεί ο παίκτης σε "νέο Μιραλάς", από την άποψη ότι μπορεί στον Ολυμπιακό να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει την ομάδα ανάλογα με τον Βέλγο επιθετικό, που ήλθε από το πρωτάθλημα της Γαλλίας χωρίς μεγάλες περγαμηνές αλλά εξελίχθηκε σε βασικό γρανάζι της ερυθρόλευκης "μηχανής".

Παράλληλα υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν οι Πειραιώτες στην απόκτηση και του Κλοντ Ντιελνά του στόπερ της Ιστρ που δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες στο Ρέντη υπό την επίβλεψη του επικεφαλής των Ακαδημιών, Μπερντ Στορκ.

Ο Γάλλος αμυντικός έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν κριθεί ότι μπορεί να αποδειχθεί "λαβράκι", ο Ολυμπιακός θα υπογράψει μαζί του.

Με την υποσημείωση ότι ο παίκτης στη συνέχεια πιθανότατα θα παραχωρηθεί δανεικός σε κάποιον σύλλογο ώστε να τον παρακολουθήσουν οι Πειραιώτες αγωνιζόμενο μια σεζόν πριν αποφασίσουν να τον εντάξουν κανονικά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου