ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Τους εκτέλεσε ο Διαμαντάκος!

Τους εκτέλεσε ο Διαμαντάκος!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Διαμαντάκο που πέτυχε 2 γκολ, η Εθνική Νέων κέρδισε την αντίστοιχη της Τουρκίας με 3-0 στην τελική φάση του Euro 2012.
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση της έκανε η Εθνική Νέων με τη μεγάλη νίκη που σημείωσε απέναντι στην Τουρκία, επικρατώντας με σκορ 3-0 στην τελική φάση του Euro 2012.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ο Δημήτρης Διαμαντάκος, ο οποίος πέτυχε δύο από τα τρία τέρματα της συνάντησης. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ για την Εθνική στο 66ο λεπτό, ενώ στο 75' διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στον αγώνα, δίνοντας το προβάδισμα με 2-0 στη χώρα μας.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 93’ ο νεαρός εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Χάρης Μαυρίας.

Στο παιχνίδι δεν κατάφεραν να αγωνιστούν οι Κώστας Ρουγκάλας και Μπάμπης Λυκογιάννης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Ελλάδα: Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας (69’ Κασαπάκης), Μαυρίας, Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Κατίδης (81’ Μπουχαλάκης), Γιαννιώτας (85' Μπακασέτας), Κουρμπέλης.

Τουρκία: Οζιγκίτ, Καρτάλ, Βελιόγλου, Ατασεβέν, Ουκάν (51’ Τουρκ), Καλχάνογλου (62’ Γκιουλέρ), Ουνσάλ, Σαχίν (73’ Ντενίζ), Καραμάν, Τεκερσί, Γιγκίτογλου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου