ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Την απόκτηση του Βλαχοδήμου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός

Την απόκτηση του Βλαχοδήμου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός

Την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου από την Ξάνθη ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πενταετής η συμφωνία των δύο πλευρών. "Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο από το να φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα!", τόνισε ο παίκτης στις πρώτες του δηλώσεις.
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε και η πειραϊκή ΠΑΕ το βράδυ της Τετάρτης (23/5).

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έχει διάρκεια πέντε ετών όπως αποκάλυψαν οι ερυθρόλευκοι, δίχως να γίνουν ακόμη γνωστές οι οικονομικές απολαβές του παίκτη ή οι λεπτομέρειες της απόκτησης του από την Ξάνθη.

Ο 21χρόνος (11/10/1991), ύψους 1.84, μεσοεπιθετικός της Ξάνθης που βραβεύτηκε τη φετινή σεζόν (2011-12) ως ο καλύτερος νέος παίκτης του πρωταθλήματος, γεννήθηκε στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην VfL Stuttgard – Wangen. Στη συνέχεια έπαιξε στην ομάδα Νέων τη ΦΒ Στουτγκάρδης και την διετία 2008-10 είχε 7 γκολ και 10 ασίστ σε 43 εμφανίσεις. Προωθήθηκε στην Β' ομάδα της Στουτγκάρδης πραγματοποιώντας 8 συμμετοχές και το καλοκαίρι του 2011 αποκτήθηκε από την Skoda Ξάνθη, ολοκληρώνοντας τη χρονιά 2011-12 με 3 γκολ και 3 ασίστ σε 27 συμμετοχές του.

Παράλληλα μετράει 7 εμφανίσεις και 1 τέρμα με την Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βλαχοδήμου για τα επόμενα 5 χρόνια".

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής:

"Είμαι ευτυχισμένος που θα παίζω στην μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα. Είναι για εμένα τεράστια τιμή και ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ολυμπιακού με καλές εμφανίσεις και γκολ μέσα στο γήπεδο. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο από το να φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα!"

Δείτε βίντεο με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο εν δράσει:

Ο Βλαχοδήμος σκοράρει στο Ξάνθη - Ατρόμητος:


 
Ο Βλαχοδήμος δίνει μια ασίστ και σκοράρει εναντίον του ΠΑΟ:


Ο Βλαχοδήμος σκοράρει εναντίον του Ολυμπιακού: 

Ξάνθη vs Ολυμπιακός 1-0 | Match Highlights από VideoStars

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου