ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ουζουνίδης: "Ο Βλαχοδήμος τρελαίνεται για μπάλα"

Ουζουνίδης: "Ο Βλαχοδήμος τρελαίνεται για μπάλα"

Ο προπονητής της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης, μίλησε για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στο Sport24.gr για τη μεταγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τον προπονητή της Ξάνθης, ο 21άχρονος μεσοεπιθετικός τρελαίνεται για το ποδόσφαιρο, έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και ποδοσφαιρικό θράσος.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Ξάνθης είπε για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο:

"Η αλήθεια είναι πως ο Παναγιώτης όταν ήρθε στην Ξάνθη δεν υπολογιζόταν να είναι στις πρώτες επιλογές. Τα στοιχεία που είχαμε, και ήταν από τον κ. Κωνσταντινίδη που τον είχε δει, μιλούσαν για ένα παιδί με ταλέντο που θα μπορούσε να είναι μία από τις επιλογές της ομάδας. Το θετικό είναι πως από την πρώτη ημέρα, ο Παναγιώτης έδειξε πως έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και από την πρώτη βδομάδα κιόλας θα έλεγα ότι διεκδίκησε θέση βασικού στην ομάδα. Με την έννοια πως είχε τόσο θράσος και εμπιστοσύνη, που σε έκανε να τον προσέξεις".

"Ο Παναγιώτης δούλεψε πολύ όλη τη χρονιά και βελτιώθηκε αρκετά, όμως θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο να βελτιωθεί σε πολλά άλλα πράγματα. Ίσως το μεγάλο βήμα να έγινε γρήγορα, αλλά ελπίζω να ασχοληθούν στον Ολυμπιακό σοβαρά μαζί του. Πρέπει να μάθει να κάνει κοντρόλ στο παιχνίδι του. Στην καλή του μέρα μπορεί να "σκοτώσει", όπως λέμε, τον αντίπαλο, είναι από αυτούς τους παίκτες, στην κακή του μέρα όμως πρέπει να μάθει πως θα κοντρολάρει τον εαυτό του μέσα στο γήπεδο. Ένα παιδί που δεν είχε παίξει μέχρι πρόσφατα σε επαγγελματικό επίπεδο, έχει ανάγκη να μάθει να διαχειρίζεται το χρόνο του στο παιχνίδι. Στον Ολυμπιακό δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα γιατί εκεί οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές. Ελπίζω να έχει υπομονή, να δουλέψει ακόμα περισσότερο. Να μην θεωρήσει πως έφτασε πως έφτασε ψηλά κι όλα εκεί τελείωσαν. Εμείς είμαστε μία ομάδα που του προσφέραμε κάποια πράγματα πολύ πιο εύκολα απ' ό,τι ο Ολυμπιακός".

"Ο Παναγιώτης είναι ένα παιδί που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, που τρελαίνεται για μπάλα. Στόχος του από την πρώτη μέρα ήταν να φτάσει ψηλά, πως δεν ήταν η Ξάνθη γι' αυτόν. Για εμένα είναι ένα παιδί με πολύ θράσος και εμπιστοσύνη. Έχει πολλά πράγματα να μάθει, αλλά είναι τέτοια η τρέλα του για ποδόσφαιρο που πιστεύω θα τα καταφέρει. Θα χρειαστεί όμως υπομονή κι αυτός και οι άνθρωποι που είναι κοντά του. Όταν βλέπεις ένα παιδί με τέτοια στοιχεία, που να παίζει στα άκρα και με τέτοια σωματικά προσόντα, αν βελτιώσει κάποια στοιχεία ακόμα στο παιχνίδι του θα μπορέσει να φτάσει πολύ ψηλά".

"Είναι το πρότυπό του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Όλοι οι παίκτες έχουν ένα, έτσι και ο Παναγιώτης που έχει επηρεαστεί από αυτόν. Από εκεί και πέρα όμως ξέρει κι αυτός πως πρέπει να βελτιώσει πράγματα. Το θέμα όμως, όπως είπα, είναι πως τον θέλει ο Ολυμπιακός. Δεν θα έχει τις ίδιες ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, θέλει να κερδίζει και λογικά θέλει έμπειρους παίκτες. Το έχουμε δει και με τον Φετφατζίδη. Πρέπει να καταλάβει κι αυτός πως πρέπει να κάνει υπομονή".

"Εμείς ήδη στην Ξάνθη μπήκαμε από το ξεκίνημα σε αυτή τη διαδικασία. Λίγες ομάδες προώθησαν τόσους νέους παίκτες σε μία χρονιά. Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα, όμως δώσαμε χρόνο στα νέα παιδιά γιατί είδαμε τι έρχεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι τα παιδιά να βοηθήσουν και οι ίδιοι τον εαυτό τους. Ο Παναγιώτης είναι ένα από τα παιδιά που το διεκδίκησαν και το πέτυχαν".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου