ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Υπογράφει ο Ντιελνά

Υπογράφει ο Ντιελνά

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του Κλοντ Ντιελνά. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα κριθεί από το νέο τεχνικό ηγέτη αν είναι σε θέση να προσφέρει άμεσα, αλλιώς θα παραχωρηθεί δανεικός.
Ο Κλοντ Ντιελνά βρίσκεται στην Ελλάδα, πέρασε με επιτυχία από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ανακοινώσει την απόκτησή του.
Ο 25άχρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιλογή του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, που πιστεύει ότι ο Γάλλος στόπερ μπορεί να βοηθήσει.

Ο Ντιελνά, που έχει γαλλικό διαβατήριο, αλλά κατάγεται από τη Γουαδελούπη, έμεινε ελεύθερος από την Ιστρ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας.

Ο αριστεροπόδαρος στόπερ αναμένεται να δώσει κανονικά το "παρών" στο πρώτο και βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αυστρία, και θα περάσει από το μικροσκόπιο του νέου προπονητή της ομάδας.

Αν πείσει, θα παραμείνει στην ομάδα και θα αποτελέσει μία εναλλακτική λύση. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Κλοντ Ντιελνά θα παραχωρηθεί δανεικός την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου