ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Θα μιλήσουν και για τον Κούπερ...

Θα μιλήσουν και για τον Κούπερ... 

25/5/2012

Θα μιλήσουν και για τον Κούπερ...  
Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα ο Αλεχάντρο Καμάνιο, ο οποίος θα συζητήσει με τον Ολυμπιακό για τις υποθέσεις του Αριέλ Ιμπαγάσα και εκείνη του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Βασικό θέμα συζήτησης είναι εκείνο του Αργεντινού χαφ, στον οποίο έχει προταθεί μονοετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ. Από την πλευρά του παίκτη φαίνεται ότι δεν θέλει να πέσει κάτω από τις 700.000 ευρώ. Δεν αποκλείεται, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» να προτείνουν η χρυσή τομή να βρεθεί μέσω των μπόνους επίτευξης στόχων και να μείνει για ακόμη έναν χρόνο στην ομάδα.

Κουβέντα, όμως, θα γίνει και για την υπόθεση του Κούπερ, ο οποίος να γνωρίζει σύντομα τι μέλλει γενέσθαι και να ενημερώσει την Ορντουρσπόρ με την οποία έχει συμβόλαιο. Αν κρίνουμε από την αναζήτηση που συνεχίζεται στους πρωταθλητές Ελλάδας για τον προπονητή, τότε μάλλον είναι δύσκολο να κλείσει απόψε ο Αργεντινός τεχνικός. Παράγοντες της ομάδας που βρίσκονται κοντά στην ομάδα φέρονται να έχουν καλύτερη άποψη για τον Κούπερ σε σχέση με τον Τροντ Σόλιντ.

Εν τω μεταξύ, στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασαν προτάσεις και για Ελβετούς προπονητές και δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες. Συγκεκριμένα, προτάθηκαν ο Κρίστιαν Γκρος και ο Λουσιάν Φαβρ. Ο πρώτος είναι 58 ετών και έχει εργαστεί σε Τότεναμ και Στουτγκάρδη, στη Βασιλεία όπου έμεινε δέκα χρόνια κατακτώντας αρκετούς τίτλους και έχει φυσιολογικές απαιτήσεις. Από την πλευρά του, ο Φαβρ είναι 55 ετών και τη φετινή σεζόν κατάφερε να βάλει στους ομίλους του Champions League την Γκλάντμπαχ.

Απαντάει ο Μέλμπεργκ

Εντός της ημέρας αναμένεται να απαντήσει ο Όλοφ Μέλμπεργκ στην πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Αν τελικά ο Σουηδός δεν μείνει στους Πειραιώτες, τότε εκείνοι είναι αναγκασμένοι να κινηθούν για την απόκτηση ενός αξιόλογου κεντρικού αμυντικού. Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Το επόμενο διάστημα θα γίνει συζήτηση με τον Νταβίντ Φουστέρ για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του. Η διοίκηση, πάντως, διαψεύδει ότι έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Ισπανό χαφ και απλώς υπάρχουν κάποιες σκέψεις.

Παράλληλα, αισιοδοξία επικρατεί στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για την υπόθεση του Πάουλο Μασάδο, με τον οποίο βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή. Χθες, μάλιστα, ο προπονητής της Τουλούζ, Αλέν Καζανόβα, δήλωσε: «Από τον Ιανουάριο εκδήλωσε την επιθυμία του να αποχωρήσει. Όπως ισχύει και με άλλους, αν υπάρξει μία πρόταση και ο πρόεδρος της αποδεχθεί, τότε μπορεί να φύγει».

Μετά τον Σιόβα και τον Βλαχοδήμο στον Ολυμπιακό σκέφτονται να συνεχίσουν το… παιδομάζωμα από τη Σούπερ Λίγκα. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες φέρονται να εξετάζουν «ζεστά» το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του Σκόνδρα του Ατρομήτου και του Γιαννιώτα του Αρη. Όπως γράφει η SportDay, ο νεαρός μπακ θεωρείται «κλεισμένος» και αναμένεται πρώτα να ξεκαθαρίσει το ρόστερ της ομάδας.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου