ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

O ALEX WEB RADIO/TV ΣΤΗΝ EΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 
O ALEX WEB RADIO/TV ΣΤΗΝ EΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
22/5/2012 
Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ALEX WEB RADIO/TV ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΥΠΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
Nαι ειναι αληθεια...κι εγω δεν το πιστευα αλλα ειναι γεγονος, ελαβα ενα email χτες που με ενημερωνε πως η φωτο του ALEX WEB RADIO/TV(ενα απο τα logo του) θα ειναι στην επισημη φανελα προετοιμασιας τη Εθνικης ομαδας ποδοσφαιρου..και βεβαια μολις το διαβασα , παγωσα και δεν το πιστευα...ειναι πολυ μεγαλη τιμη για μενα αλλα και για τον σταθμο να τυπωθει στην επισημη φανελα προετοιμασιας το λογοτυπο του σταθμου με την φωτο μου...το μονο που μενει ειναι να με ειδοποιησουν με email παλι σε ποιο νουμερο θα τυπωθει...δεν με νοιαζει γιατι μιλαμε για την Εθνικη Ελλαδος αλλα θα προτιμουσα σε καποιον ερυθρολευκο ποδοσφαιριστη εννοειται...Eυχομαι να ειναι γουρικη η φωτο και ευχομαι επισης καλη επιτυχια στην ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ !!!
ο ALEX WEB RADIO/TV ευχαριστει θερμα την www.amstel.gr και ολοι οι φιλοι του σταθμου και οχι μονο πηγαινετε να αγορασετε φανελες εννοειται
Δειτε ιδιοις ομασι το email που με ενημερωσαν...
 
 
 
 
Η φωτογραφία σου εγκρίθηκε και θα τυπωθεί στην επίσημη εμφάνιση προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδος! Μείνε συντονισμένος/η καθώς στις 31 Μαΐου θα λάβεις email για να δεις τη φωτογραφία σου πάνω στο νούμερο που τυπώθηκε!
Όλοι μαζί, ένα με την Εθνική! | ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
www.amstel.gr
Μόλις ανέβασα την φωτογραφία μου για να τυπωθεί πάνω στην επίσημη εμφάνιση προετοιμασίας της Εθνικής και μπήκα στην κλήρωση για να την κερδίσω! Πάρε μέρος κι εσύ!
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου