ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ Ο ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΟ,ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΙΝΑ ΤΟΥ ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΝΕΡ,"ΤΣΟΥΧΤΕΡΗ" ΑΠΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ,ΒΑΝ ΓΚΑΑΛ ΓΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ Ο ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΟ,ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΙΝΑ ΤΟΥ ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΝΕΡ,"ΤΣΟΥΧΤΕΡΗ" ΑΠΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ,ΒΑΝ ΓΚΑΑΛ ΓΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

23/5/2012

«Καρακάξα» ο Αμαλφιτανό!


«Καρακάξα» ο Αμαλφιτανό!
Στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Νιούκαστλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρομέιν Αμαλφιτανό, ο οποίος τυπικά μένει ελεύθερος από την Ρεμς στις 30 Ιουνίου.

Ο 22χρονος Γάλλος χαφ, μικρότερος αδερφός του Μοργκάν Αμαλφιτανό της Μαρσέιγ, βρισκόταν στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με το σύλλογο της Ligue 2 και δημοσιεύματα τόσο από τη χώρα του, όσο και από την Αγγλία τον παρουσιάζουν από τον περασμένο Φεβρουάριο ως ποδοσφαιριστή της ομάδας του Άλαν Πάρντιου.

Ο Αμαλφιτανό είχε 25 συμμετοχές και 3 γκολ στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας φέτος, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε να εξασφαλίσει το συγκρότημα του Ουμπέρ Φουρνιέ την άνοδο, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση.

Πλησιάζει στην Κίνα ο Ντρογκμπά

Πλησιάζει στην Κίνα ο Ντρογκμπά
Η Σανγκάη Σενουά επιβεβαίωσε πως οι συζητήσεις με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά «συνεχίζονται και βρίσκονται σε καλό δρόμο». Ο κινέζικος σύλλογος έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του για τον επιθετικό της Τσέλσι, θέλοντας έτσι μετά τον Νικολά Ανελκά να προσθέσει ένα ακόμη πρώην μέλος των «μπλε» στο δυναμικό του.

Ο Ιβοριανός επιθετικός παραδέχθηκε πως η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετήσει το «Στάμφορντ Μπριτζ» και πως είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει μια καινούρια πρόκληση στην καριέρα του.

«Μέχρι τώρα οι διαπραγματεύσεις μας με τον Ντρογκμπά συνεχίζονται βάσει σχεδίου» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της κινέζικης ομάδας, Ζου Γιούν, ο οποίος θέλει να δει τον 34χρονο φορ να πλαισιώνει τον Νικολά Ανελκά στην επίθεση της Σενουά.

Γερμανικές «ματιές» σε Μπέντνερ


Γερμανικές «ματιές» σε Μπέντνερ
Το Ντόρτμουντ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει το νέο τόπο κατοικίας του Νίκλας Μπέντνερ, με την τοπική Μπορούσια να εξετάζει την περίπτωσή του και να ετοιμάζει την επίσημη πρότασh της. Θετική η Άρσεναλ στην παραχώρησή του Δανού επιθετικού.

Όπως γίνεται γνωστό, μέσω των αγγλικών εφημερίδων, οι δύο ομάδες είχαν μία διερευνητική επαφή, στην οποία η Γερμανοί εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και οι Άγγλοι έδειξαν έτοιμοι να μπουν σε παζάρια.

Ο Δανός άσος δεν υπολογίζεται από τον Αρσέν Βενγκέρ και πέρασε την περυσινή σεζόν στη Σάντερλαντ, ως δανεικός.

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ θέλει να περικόψει δραστικά τόσο το μισθολογικό κόστος, όσο και τον αριθμό των παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ της. Όσον αφορά στις θέσεις της επίθεσης, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν –εκτός του Μπέντνερ- οι Κάρλος Βέλα, Μαρουάν Σαμάκ και Ντένιλσον

Το θέαμα κοστίζει!


Το θέαμα κοστίζει!
Και οι τιμές …τραβούν την ανηφόρα. Οι αγγλικές ομάδες ανακοίνωσαν τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, με τις περισσότερες από αυτές να επιλέγουν να τις «τσιμπήσουν» λίγο, ενώ Γουίγκαν και Γουέστ Μπρομ ακολούθησαν εντελώς αντίθετο δρόμο.

Οι νεοφώτιστες ομάδες, όπως είναι λογικό, ανέβασαν τις τιμές, αφού –όπως και να το κάνουμε- Πρέμιερ Λιγκ είναι αυτή. Από τα …αλώνια της Τσάμπιονσιπ, στα σαλόνια του πιο πλούσιου πρωταθλήματος στην Ευρώπη.

Αύξηση στις τιμές επέλεξε και η Μάντσεστερ Σίτι, εξαργυρώνοντας το …πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα, ενώ αντίθετα Γουέστ Μπρομ και Γουίγκαν αποφάσισαν να δώσουν «ανάσες» στους οπαδούς τους.

Και στο βάθος …Φαν Χάαλ

Και στο βάθος …Φαν Χάαλ
Ακόμη ένα όνομα έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα με τους υποψηφίους για τη θέση του προπονητή στη Λίβερπουλ, με τον Λουίς Φαν Χάαλ να είναι ο τελευταίος που ακούγεται για την αντικατάσταση του Κένι Νταλγκλίς. Στο ταμείο …ανεργίας ο Ολλανδός τεχνικός, εδώ και ένα χρόνο, κάτι που δεν πτοεί τη διοίκηση των «reds».

Σε όλες, σχεδόν, τις αγγλικές εφημερίδες αναφέρεται το όνομα του Λουίς Φαν Χάαλ, ως το τελευταίο που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λίβερπουλ.

Ο Ολλανδός τεχνικός είναι άνεργος εδώ και 13 μήνες, μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να πτοεί τους διοικούντες των «κόκκινων», οι οποίοι –με βάση το ρεπορτάζ- θα εξετάσουν σοβαρά την περίπτωσή του. Μάλιστα, το όνομα του Φαν Χάαλ είχε ακουστεί και για τη θέση του Νταμιάν Κομολί, όταν ο Γάλλος απομακρύνθηκε από το «Anfield».

Από την πλευρά του, ο Φαν Χάαλ είναι ιδιαίτερα «ζεστός» στο να εργαστεί στην Αγγλία, ενώ ο Τζον Χένρι και οι συνεργάτες του εκτιμούν ιδιαίτερα το …μάτι του Ολλανδού στην αναζήτηση και προώθηση ταλέντων.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου