ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ;

Τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ; 

23/5/2012

Για να τους δούμε τώρα που χάνουν
Πέρσι στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ, οι οπαδοί του έκαναν «ντου» και γέμισαν το πέταλο, παραβιάζοντας τα μέτρα ασφαλείας που είχαν συμφωνηθεί απ' όλες τις πλευρές. Οι αστυνομικές αρχές απλά κοίταζαν και δεν έκαναν το παραμικρό για να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.
Φέτος στον πρώτο τελικό του ΣΕΦ δεν συνέβη το παραμικρό και ο Ολυμπιακός όχι μόνο φρόντισε να τηρηθούν κατά γράμμα όλα όσα είχαν συμφωνηθεί στη σύσκεψη ασφαλείας, αλλά παράλληλα έβαλε και δίχτυ πέντε. στρεμμάτων για να προστατεύσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν πρόκειται για υπερβολή ούτε γι' αστείο, καθώς το δίχτυ που τοποθετήθηκε κι έφθανε από την μια γωνία του ΣΕΦ στην άλλη, είχε συνολική έκταση 5.000 τετραγωνικών μέτρων! Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν πρόβλημα να είναι ακόμα μεγαλύτερο, ώστε να καλύπτει όλο τον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό θα εμπόδιζε την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα και γι' αυτό δεν έγινε.
Για να δούμε, λοιπόν, την Πέμπτη τι θα συμβεί στο ΟΑΚΑ. Διότι αν δεν τηρηθούν όλα όσα έχουν συμφωνηθεί, τότε ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει δυναμικά. 

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου