ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

"Καμία βιασύνη για προπονητή", υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού

"Καμία βιασύνη για προπονητή", υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού

Δεν βιάζονται στον Ολυμπιακό για το θέμα προπονητή και τονίζουν πως σε πρώτο πλάνο παραμένουν οι Σόλιντ, Κούπερ, Όλτρα, αλλά και οι Ρομπέρτο και Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ.
Ανυπόμονος και ανήσυχος παραμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού για τον άνθρωπο που θα κληθεί να "μπει στα παπούτσια" του Ερνέστο Βαλβέρδε και θα οδηγήσει τη νέα σεζόν τους ερυθρόλευκους σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ωστόσο στην ΠΑΕ είναι αρκετά ψύχραιμοι με την όλη κατάσταση και υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει καμία βιασύνη στο θέμα του προπονητή, θεωρώντας προφανώς πως υπάρχει ακόμη χρόνος προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή και με τα λιγότερα ρίσκα, πρόσληψη του νέου τεχνικού.

Από τα λεγόμενα των ανθρώπων του Ολυμπιακού προκύπτει και ένας εκνευρισμός από τις "υποδείξεις" και την πίεση του Τύπου στο θέμα του αντί - Βαλβέρδε.

Χαρακτηριστικά τονίζουν πως δεν συμμερίζονται την ταραχή και την βιασύνη των ΜΜΕ και δεν πρόκειται να κινηθούν με τον δικό τους ρυθμό αλλά με τον ρυθμό που οι ίδιοι θα ορίσουν.

Από την πλατεία Αλεξάνδρας υποστηρίζουν πως λογικά μέχρι την Δευτέρα (28/5) δεν θα υπάρξει καμία εξέλιξη στο θέμα προπονητή.

Όπου σε πρώτο πλάνο παραμένουν ακόμη οι Τροντ Σόλιντ, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, Χοσέ Όλτρα και οι δύο Μαρτίνεθ, ο Ρομπέρτο της Γουίγκαν και ο Χουάν Ιγκνάθιο της Λεβάντε.

Παράλληλα υπενθυμίζεται πως η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα αρχίσει ουσιαστικά στις 8 Ιουλίου, γεγονός που αφήνει χρονικό περιθώριο για την πρόσληψη του νέου τεχνικού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου