ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Τεστάρει τις δυνάμεις της

Τεστάρει τις δυνάμεις της

26/5/2012

Τεστάρει τις δυνάμεις της  
Την ευκαιρία να διαπιστώσει το επίπεδο ετοιμότητας των Ελλήνων διεθνών εν όψει του Euro 2012 έχει ο Φερνάντο Σάντος στο σημερινό φιλικό με την Σλοβενία επί αυστριακού εδάφους (21:30, MEGA, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν ετοιμάζει εκπλήξεις όσο αφορά το σχήμα που ετοιμάζει για το πρώτο παιχνίδι με την Πολωνία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αυτό αναμένεται να παρατάξει κόντρα στους Σλοβένους.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος αναμένεται θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά ή τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος και Χολέμπας. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης και Μανιάτης. Στην τριάδα της επίθεσης θα είναι οι Νίνης, Γκέκας και Σαμαράς.

Στο πρωινό μίτινγκ για τις λεπτομέρειες της αναμέτρησης θα διαδικαστικό κομμάτι που αφορά το πόσες αλλαγές θα γίνουν (ο κανονισμός λέει ξεκάθαρα έξι) και το αν θα υπάρχουν 18άδες ή θα μπορούν να είναι άπαντες στους πάγκους.

Αν συμβεί το δεύτερο, την αποστολή θα συμπληρώσουν οι Τζόρβας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κονέ, Φορτούνης, Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου, Μάκος, Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Φετφατζίδης. Σίγουρα θα είναι απών ο Φωτάκης λόγω ενός μικροτραυματισμού σε δάχτυλο ποδιού, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Έτσι θα αγωνιστούν οι Σλοβένοι

Με σύστημα 4-3-2-1 αναμένεται να παρατάξει ο Σλάβισα Στογιάνοβιτς απέναντι στην εθνική Ελλάδας.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι Σαμίρ Χαντάνοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει από δεξιά προς αριστερά τους Μπρέτσκο, Σέζαρ, Σούλερ και Τζόκιτς, Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ραντοσάβλεβιτς και Μάτιτς, έχοντας στα πλάγια τον Λιούμπιανκιτς και τον Μπίρσα. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Ιλισιτς και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μάταβζ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπέλεττς, Όμπλακ, Μπάλαζιτς, Κέλχαε, Στρούνα, Μπαστίνοβιτς, Καμπλ, Κιρμ, Κούρτιτς, Μέτρελι, Βρσιτς, Ντέντιτς, Βιλκόνια και Σίσιτς.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου